SVBony – SV191- Telescoop Oculair Zoom – 1.25inch – 7.2 – 21.6mm – Astronomische Telescoop – Oculair Super Wide – Geschikt voor Astronomische Telescoop – Accessoires – Telescoop Accessoires – Oculairs

244,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Op zoek naar een hoogwaardige zoomlens voor je astronomische waarnemingen? Zoek niet verder dan onze topklasse 7,2-21,6 mm zoomlens, ontworpen met de nieuwste technologie om exceptionele prestaties te leveren. Met de mogelijkheid om tussen meerdere vergrotingen te converteren zonder de oculair te hoeven veranderen, kun je genieten van een naadloze kijkervaring zonder onderbrekingen. Bovendien zorgt de parfocale lens ervoor dat je de brandpuntsafstand kunt veranderen zonder opnieuw scherp te stellen, waardoor je waarnemingen nog efficiënter zijn.
Veelzijdigheid
De zoomlens met gratis conversie van meerdere vergrotingen zorgt voor veelzijdige kijkopties zonder dat het oculair hoeft te worden vervangen, waardoor het een handige keuze is voor zowel amateur- als professionele astronomen.
Eenvoudige aanpassing
De 18-20 mm lange oogkap met opvouwbare oogkap met meerdere snelheden en parfocaal lensontwerp maken het gemakkelijk om de focus aan te passen en te behouden terwijl objecten in de ruimte worden geobserveerd. Dit maakt het geschikt voor brildragers.
Breed schijnbaar gezichtsveld
Met een schijnbaar gezichtsveld van 42° tot 65° biedt de lens een brede kijkhoek, waardoor het gemakkelijker wordt om hemellichamen te lokaliseren en te volgen, waaronder de maan, planeten en doelen in de verre ruimte.
Verbeterde weergaveopties
De M28.5*0.6 filterdraad maakt het gebruik van filters mogelijk, waardoor extra opties voor astronomische weergave worden geboden en de kwaliteit van waarnemingen wordt verbeterd.
Geschikt voor een scala aan observaties
Met een schijnbaar gezichtsveld variërend van 42° tot 65° is deze zoomlens perfect voor het observeren van de maan, planeten en diepe ruimteobjecten, waardoor het een veelzijdige toevoeging is aan je astronomie-uitrusting.
Verpakkingsinhoud
1x Svbony SV191 Telescoop Oculair Zoom
Specificaties
Merk: svbony
Model: SV191
Brandpuntsafstand: 7,2 – 21,6 mm
Oogafstand: 18-20 mm
Schijnbaar gezichtsveld: 42°-65°
Diameter van het veldstop: 16 mm
Barrel grootte: 1,25 inch
Lensstructuur: 7 elementen/4 groepen
Filterdraad standaard: M28.5*0.6
Coatings: Volledig multi-coated
Verduisterde lensranden: Ja
Oogschelpen: Draaibaar
Materiaal van de oogschelpen: Metaal
Nettogewicht: 167g/5,87oz/0,367lb
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden