SVBony – SV198 – Richtkijker – 50mm – Dubbel – Spiral Focusser Telescopic – Zoekerscopes – Achromat Refractor Guiders – F4.1 Zoeker – Geschikt voor Astronomische Telescoop

224,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Op zoek naar een manier om je astrofotografie naar een hoger niveau te tillen? De 50mm FMC-objectlens met een solide dubbele helische focuser en Vixen standaardinterface is de perfecte toevoeging aan je beeldvormingssysteem. Met zijn lensstructuur van 2 elementen / 1 groep is deze achromatische refractor-guider ideaal voor beginners in astrofotografie. Dankzij de stevige constructie en gebruiksvriendelijke ontwerp kunt u gemakkelijk de focus aanpassen en vergrendelen om de perfecte, scherp gestelde sterren voor uw autoguide-camera te bereiken. Als u eenmaal het eerste focuspunt hebt gevonden, hoeft u de focus niet veel aan te passen, waardoor het een probleemloze ervaring voor u is.
Breed gezichtsveld
De 50 mm FMC-objectlens biedt een breed en voldoende scherpgesteld veld van sterren, waardoor het voor de autoguiding-camera gemakkelijker wordt om een geschikte kandidaat voor kalibratie en begeleiding te vinden. Met deze lens kun je een groter deel van de nachtelijke hemel vastleggen, wat ideaal is voor astrofotografie.
Probleemloos scherpstellen
De solide dubbele spiraalvormige focuser van de lens is eenvoudig aan te passen en te vergrendelen. Dit zorgt voor een probleemloze focuservaring en als je eenmaal het eerste focuspunt hebt gevonden, hoef je de focus niet veel aan te passen. U kunt tijd besparen en u concentreren op het maken van verbluffende astrofoto’s.
Geweldig voor beginners
De achromatische refractorgeleiders met een brandpuntsafstand van 206,6 mm en een lensstructuur met 2 elementen/1 groep zijn geweldig voor beginners in astrofotografie. De heldere en scherpe beelden die door deze lens worden geproduceerd, maken het voor beginners gemakkelijker om te leren en te experimenteren met astrofotografie.
Eenvoudige installatie
De Vixen-standaardinterface van de lens zorgt voor een eenvoudige installatie en past op de meeste astronomische telescopen. U kunt het eenvoudig op uw bestaande beeldvormingssysteem monteren en verbluffende astrofoto’s maken.
Optimale prestaties
Het nettogewicht van 770 g is perfect voor het balanceren van uw gehele beeldvormingssysteem, wat resulteert in optimale prestaties. U hoeft zich geen zorgen te maken over wiebelen of instabiliteit terwijl u verbluffende astrofoto’s maakt. Met deze lens krijgt u beelden van hoge kwaliteit zonder in te leveren op stabiliteit of prestaties.
Verpakkingsinhoud
1x SV198 50mm f/4.1 mini richtkijker
1x Tweerings beugel met zwaluwstaart
6x Duimschroeven met nylon punt
1x 1,25″ stofkap
1x lensdop
Specificaties
Model: SV198
Type optiek: Achromatische refractor
Lensstructuur: 2 elementen/1 groep
Materiaal van de buis: aluminium
Diafragma: 50 mm / 1,97 inch
Brandpuntsverhouding: f/4.1
Brandpuntsafstand: 206,6 mm / 8,13 inch
Coating: volledig multi-coated
Zwarte randen van de lens: Ja
Focuser: dubbele spiraal + telescopisch ontwerp
Focuser-slag: 11 mm met dubbele spiraal
Nauwkeurigheid van de scherpstelling: 0,1 mm
Ruwe scherpstellingsslag: 38 mm met 1 mm scherpstelprecisie
Aansluiting op oculair: 1,25″ en T2
Type basisinstallatie: standaard Vixen-interface
Nettogewicht: Ongeveer 770 g / 28,1 oz
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden