SVBony – SV502 – Lens Telescoop – 50/360 – Geschikt voor Kinderen Breking – Astronomische Telescoop -Stargaze met Statief – Verrekijkers – Telescopen & Optica – Telescopen – Refractors

172,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Op zoek naar een leuk en leerzaam cadeau voor een kind? Dan is de kindertelescoop SV502 de perfecte keuze! Deze telescoop is ontworpen met het oog op kinderen, heeft een coole oranje kleur en is geschikt voor grond- en astronomische observaties. De lens van de SV502-telescoop is gemaakt met behulp van FC-technologie voor volledige oppervlaktecoating, die zorgt voor helderdere en contrastrijkere beelden voor kinderen. De objectiefopening van 50 mm, de brandpuntsafstand van 360 mm en het optische structuursysteem van 1,25 inch voldoen volledig aan de basisbehoeften van kinderen voor astronomische telescopen. Al met al is de SV502 kindertelescoop een veilig, comfortabel en educatief hulpmiddel dat de interesse van kinderen in astronomische verkenning stimuleert. Het is het perfecte verjaardagscadeau voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Begin vandaag nog met de reis van uw kind naar de wonderen van het universum!
Functies
Educatief
Veiligheid
Heldere beelden
Flexibiliteit
Duurzaamheid
Zorgt voor extra terugwaartse beweging van de focuser
De Svbony 2 inch SCT-telescoopoculairverlengbuis is ontworpen om extra terugwaartse focussering te bieden, wat essentieel is voor terrestrische waarnemingen op korte afstand en astrofotografie. Deze functie zorgt voor meer flexibiliteit bij het bereiken van de gewenste focus en het verkrijgen van scherpe, heldere beelden.
Compatibel met oculairs en filters van 2 inch
De verlengbuis is geschikt voor het aansluiten van een telescoopfocuser met een oculair van 2 inch, waardoor deze compatibel is met een breed scala aan telescopen en oculairs. Bovendien is de filterdraad aan het uiteinde van de SV159 geschikt voor een 2-inch filter, wat extra veelzijdigheid biedt voor astrofotografie.
Helpt te voldoen aan de vereisten voor voorlopige observatie
De lengte van 55 mm van de telescoopoculairverlengbuis is ideaal voor voorlopige observaties. Deze lengte zorgt voor een comfortabele kijkpositie en biedt de nodige ruimte voor het oculair om de gewenste focus te bereiken.
Beschermt het oculair
De ingebouwde koperen ring op de verlengbuis helpt het oculair op zijn plaats te houden en voorkomt dat het tijdens gebruik beweegt of draait. Deze functie helpt ook om krassen op de buis van het oculair te voorkomen, zodat uw apparatuur in uitstekende staat blijft.
Duurzaam en corrosiebestendig
De verlengbuis is gemaakt van een hoogwaardige aluminiumlegering, die solide, duurzaam en corrosiebestendig is. Het zwart geanodiseerde oxidatiebehandelingsoppervlak helpt ook om ongewenste reflecties te voorkomen, zodat u de best mogelijke kijkervaring krijgt. Over het algemeen is dit product ontworpen om jarenlang mee te gaan en betrouwbare prestaties te leveren.
Verpakkingsinhoud
1x SVBony SV502 lenstelescoop
Specificaties
Geschikt voor: Maan, sterrenhemel, dieren, vogels, landschappen en meer.
Optisch systeem: Brekend
Opening: 50 mm
Brandpuntsafstand: 360 mm
Brandpuntsverhouding: F7.2
Zoeker: 5×20 optisch
Oculair: K20 mm
Zenith-spiegel: 45-graden rechtopstaand beeldprisma van 1,25 inch
Statief: Verstelbaar tafelblad van aluminium
Netto gewicht: 615 g / 21,69 oz
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden