Svbony Lenzentelescoop – 50/360 is een compacte lichtgewicht telescoop voor thuis of op reis. De telescoop wordt geleverd met meerdere accessoires. Deze refractor telescoop heeft een lensdiameter van 50 millimeter en een brandpuntafstand van 360 millimeter. Door de gecoate lenzen geeft de telescoop een helder en contrastrijk beeld. Met de maximale vergroting is 60x is de telescoop geschikt om de maan of andere planeten te bekijken. Een uitstekende keuze voor eindeloos sterrenkijkplezier.
In tegenstelling tot ander kinderspeelgoed van een telescoop, is de SV502 gemaakt van FC-glas voor helderdere en contrastrijkere beelden; geschikt voor terrestrische en astronomische observatie.
Leer op spelenderwijs kennis maken met de astronomie. Met deze telescoop kun je de sterrenhemel bekijken! Erg leuk voor thuis, voor op de camping of voor trips.
Bestudeer de sterren Plus- en minpunten
In hoogte verstelbaar
Leerzaam
Eenvoudig in gebruik
Voor verschillende afstanden
Weten waarom deze telescoop de bestseller is? • Eenvoudig in gebruik – Deze telescoop is perfect om kinderen kennis te laten maken met de astronomie. Hij is eenvoudig af te stellen en gemakkelijk in gebruik. Een ideale telescoop voor beginners.
• Leerzaam – Laat jouw kinderen op spelenderwijs astronomie en wetenschap bestuderen. Zo wordt leren leuk!
• In hoogte verstelbaar – De telescoop is in hoogte te verstellen, hierdoor geniet je altijd van een duidelijk zicht. Geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.
• Twee verschillende oculairs – De telescoop wordt geleverd inclusief drie oculairs in verschillende vergrotingen. Hierdoor kun je waarnemen op verschillende
Productspecificaties
Oculair: H22 mm, H6mm
Lens diameter: 360 x 50 mm
Statiefhoogte: 34 cm
Actieve Diafragma: 50mm (2.4 “)
Brandpuntsafstand: 360mm.f / 7
Schuinte: 90 °
Maximale hoogte statief: 57.5 cm
Inhoud: 3x Oculair, 1x statief en 1x telescoop
Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden.