SVBony – Zwaluwstaart Klem – Volledig Metaal – Midden Zwaluwstaart – Geschikt voor Astronomie Telescopen – Telescoop Accessoires – Geleiders

119,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Op zoek naar een betrouwbare en stevige klem om je telescoop of camera aan je statief te bevestigen? Zoek niet verder dan onze zwaluwstaartklem! Met 7 beschikbare boorgaten en een hoog draagvermogen tot ongeveer 10 kg, zorgt onze solide aluminium klem voor een stabiele verbinding en beschermt uw waardevolle accessoires met messing borgschroeven. De hartafstand van twee gaten voor M8-schroeven is 35 mm, en er zijn 5 boorgaten beschikbaar voor M6 met 1/4″-schroeven, waardoor een veelzijdige montageoptie voor een breed scala aan apparatuur mogelijk is. Bovendien heeft onze klem een verstelbaar ontwerp dat kan worden aangepast aan een montage op de as van het contragewicht of een andere zwaluwstaartstang, waardoor een dubbele verbinding ontstaat voor nog meer flexibiliteit.
Functies
Stevige grip
Groot draagvermogen
Flexibiliteit in positionering
Bescherming van apparatuur
Multifunctionaliteit
Veelzijdige montagemogelijkheden
Met de zwaluwstaartklem kunt u uw telescoop of camera op verschillende statieven en houders bevestigen. Dit maakt het gemakkelijk om de perfecte opstelling voor uw specifieke behoeften te vinden en optimale stabiliteit en balans te bereiken.
Meerdere boorgaten
De zwaluwstaartklem heeft zeven boorgaten, waarvan vijf voor M6-schroeven en twee voor M8-schroeven. Hierdoor kun je de setup aanpassen aan jouw specifieke wensen en ben je verzekerd van een veilige en stabiele verbinding.
Messing borgschroeven
De klem is voorzien van messing borgschroeven die uw accessoires beschermen en zorgen voor een stabiele verbinding. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat de opstelling uw waardevolle apparatuur veilig vasthoudt, zelfs tijdens lange observatiesessies.
Verstelbaar ontwerp
De zwaluwstaartklem zelf kan worden aangepast aan verschillende montagemogelijkheden. Hierdoor kunt u de klem op de as van het contragewicht of een andere zwaluwstaartstang monteren, waardoor een dubbel gewricht ontstaat voor extra stabiliteit.
Hoog draagvermogen
De solide aluminium constructie van de zwaluwstaartklem zorgt ervoor dat deze niet verdraait en een hoog draagvermogen heeft tot ongeveer 10 kg. Dit betekent dat u met een gerust hart zware telescopen en camera’s kunt monteren en kunt genieten van een stabiele, trillingsvrije kijkervaring.
Verpakkingsinhoud
1x Volledig metalen zilveren zwaluwstaartklem
Specificaties
Maximale belasting: 10 kg
Dovetail breedte: 45 mm
Dovetail diepte: 12 mm
M8 schroefdraadafstand: 35 mm
Kleur: Zilver
Afmetingen: 72 x 63 x 24 mm (zonder schroef)
ⓘ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden