Swinn – Telescoop & Microscoop Kind – Kinderen – Speelgoed – Telescoop Kinderen – Microscoop Kind – Telescoop Kinderen Speelgoed – Jongens – Meisje – Leren en Spelen

54,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Geniet jouw kind er ook zo van om dingen te ontdekken? Dan is de kleine wetenschapper set perfect!
De kleine wetenschapper set is een geweldige manier om plezier en onderwijs van een kind te combineren . Dankzij de apparaten en accessoires die in de set zitten, kan de peuter de hemel observeren en ontdekken waar de dingen om hem heen van gemaakt zijn. Laat uw kind een kleine wetenschapper worden en help hem de wereld te ontdekken!
Deze unieke set bestaat uit twee apparaten. Het eerste is een telescoop waarmee je kind de geheimen van de ruimte kan ontdekken.
Het tweede uiterst interessante apparaat is een microscoop, dankzij welke het kind zal leren hoe planten, dieren en gewone voorwerpen eruit zien, ongeveer 100x, 200x en 450x.
Alle elementen in de set zijn gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit, zodat de veiligheid van uw kind gewaarborgd is.
De set bevat praktische accessoires die elke observatie zeker zullen vergemakkelijken. De peuter kan een pincet, borden en bakjes gebruiken om preparaten in te bewaren en aan te brengen.
Een statief is een element waarmee je de hoogte van de telescoop kunt aanpassen aan de leeftijd en lengte van het kind. De set bevat ook 3 lenzen die de waargenomen verschijnselen x20, x30 en x40 dichterbij zullen brengen.
Naast het feit dat het speelgoed voor veel plezier zal zorgen, zal het je ook toelaten om leren met plezier te combineren. Dankzij de in de set opgenomen apparaten zal de peuter de kosmos en de wereld om hem heen van dichtbij leren kennen.
De telescoop en de microscoop zijn heel gemakkelijk te gebruiken, waardoor zelfs de allerkleinsten, met een beetje hulp van hun ouders, de geheimen van de biologie en de astronomie zullen kunnen ontdekken.