Telescoop 150x Vergroting Inclusief Statief Kit & Smartphone Adapter – Sterrenkijker Telescoop Volwassenen

99,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Met de Telescoop haal je een echt pareltje in huis. Voor zowel professionele spotters als liefhebbers van astronomie, is deze monoculaire telescoop perfect om verschillende sterren en planeten van elkaar te onderscheiden. Met deze telescoop ga je gegarandeerd heel wat ontdekken wat je met je blote oog niet kunt observeren. Word een echte wetenschapper en tel duizenden sterren aan de donkere hemel.
Pluspunten
Inzoomen tot wel 150x
Helder en scherp beeld
Stabiel d.m.v. goede standaard
Snel en gemakkelijk op te zetten
Makkelijk mee te nemen en op te bergen
Optimaal gebruik van de vergrotingen
Compact en licht in gewicht
INCLUSIEF statief en kit
Waarom is de Telescoop geschikt voor mij?
Duizend sterren aan de hemel: Wanneer het donker wordt en de nacht valt, zit de dag er voor de meeste mensen wel op. Niet voor jou wanneer je een fan bent van alles wat met astronomie te maken heeft. Met de Telescoop bij de hand kun je uren naar de hemel kijken, op zoek naar specifieke planeten, sterren of de maan van dichterbij waarnemen. Ontdek alles nieuw en oud met deze telescoop.
Kwaliteit: Met de Telescoop krijg je helder en scherp beeld. Over de kwaliteit van wat je door de lens ziet, hoef je je dus geen zorgen te maken. Je krijgt alles haarscherp te zien. Gebruik de oculairen, je lens en de zoomfunctie zonder aan kwaliteit te verliezen. Uitgerust met een 3x Barov lens, een 1.5x orthografische lens en een maanlens krijg je fantastische beelden te zien.
Flexibel en draaibaar statief: Met dit statief kun je er van aan dat je je gewenste objecten zonder moeite in beeld krijgt. Met zijn 360 ° draaibaarheid en een verticale verstelbaarheid tot wel 126 centimeter, draai je de statief in de gewenste hoek en kun je die ook zo vastzetten.
Voor verschillende doeleienden: Een telescoop is natuurlijk gekend om sterren te kijken. Maar je kunt er zoveel meer mee. Deze Telescoop is ook perfect om dieren te spotten of andere landschappen te bekijken. Neem deze telescoop gemakkelijk mee op reis en geniet van de wondermooie fauna en flora van dichtbij.
Ruime ervaring in astronomische artikelen!
is al geruime tijd actief binnen de astronomische branche. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij vinden het dan ook belangrijk dat u als klant kunt genieten van de nieuwste technologie en innovatie op het gebied van astronomische artikelen.
Specificaties
Materiaal:
Duidelijk Diafragma: 70mm (2.4 “)
Brandpuntsafstand: 300mm.f / 4
Schuine Spiegel: 90 °
Maximale Hoogte: 38 Cm
Maximale Vergroting: 150x
Gewicht: 2 Kg