Telescoop - 70/400 mm - f/5.7 - Sterrenkijker - Rugtas - Smartphone Adapter - Draadloze Afstandsbediening
Telescoop – 70/400 mm – f/5.7 – Sterrenkijker – Rugtas – Smartphone Adapter – Draadloze Afstandsbediening

Telescoop – 70/400 mm – f/5.7 – Sterrenkijker – Rugtas – Smartphone Adapter – Draadloze Afstandsbediening

89,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe het heelal eruit ziet? Of ben je meer geïnteresseerd in de natuur of de mooie vergezichten? Met deze beginners telescoop gaat er dan een wereld voor je open. Ontdek op een leuke eenvoudige manier al het moois wat de aarde en ruimte te bieden hebben!
Voordelen: 150 x zoomfunctie met instelbare stappen
Mooie rugtas om je telescoop mee te vervoeren
Verstelbaar en lichtgewicht statief
Inclusief zonnefilter
Inclusief smartphone houder + afstandsbediening
Binnen 5 minuten opgezet
150 x Vergroting: Door de meegeleverde 9 mm en 20 mm oculairs in combinatie met de 3 x Barlow lens is het mogelijk om een vergroting te creëren van 150x (bij perfecte weersomstandigheden).
Hierdoor kun je jouw favoriete objecten nauwkeurig dichterbij halen om deze goed te kunnen bewonderen.
Wat krijg ik geleverd: Bij deze mooie telescoop krijg je een mooie handige rugzak geleverd zodat je je telescoop overal onbezorgd mee naartoe kan nemen. In de rugtas is plaats voor de Telescoop, verstelbaar Statief, 2 x Oculair, 1 x Barlow lens, Zonnefilter, Telefoonhouder en Afstandsbediening om foto’s mee te maken. Dus eigenlijk alles wat je nodig hebt zit erin!
Binnen 5 minuten opgezet: De telescoop is binnen 5 minuten opgezet en direct gereed voor gebruik. Bij de telescoop wordt een Engelstalige handleiding geleverd voorzien van duidelijke instructies middels foto’s.
Smartphonehouder: Sommige beelden wil je het liefst delen met anderen. Daarom kan je door middel van de bijgevoegde smartphone houder foto’s maken van alles dat je observeert. Bevestig de houder aan het oculair, en je smartphone aan de houder. Geschikt voor zowel Android telefoons als Iphones tot een breedte van 8,5 centimeter.
Garantie:
Heb je enige problemen met de telescoop? Dan lossen wij deze problemen graag samen op. Is de telescoop, om wat voor reden dan ook, tóch niet geschikt voor jou? Dan is retourneren helemaal gratis.
Kies vandaag nog voor deze mooie telescoop en geniet morgen al van het verbreden van jouw horizon!