Telescoop – Draagbaar – sterrenkijker – telescoop kinderen – 60 mm – HD – Zwart

95,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ontdek de sterrenhemel met onze verbeterde astronomische telescoop!
Wil je de wereld om je heen verkennen en de schoonheid van de natuur dichterbij halen? Onze astronomische telescoop met een lensdiameter van 60 mm is de perfecte metgezel voor avonturiers, natuurliefhebbers en toekomstige astronomen. Of je nu vogels wilt observeren overdag, wilde dieren in hun natuurlijke habitat wilt bekijken of de wonderen van de nachtelijke hemel wilt ontdekken, deze telescoop biedt het allemaal, inclusief het zoeken naar sterren!
Jouw voordelen:
Grote Vergroting: Met twee oculairs (H6 mm en H20 mm) kun je genieten van vergrotingen van 18x tot 60x. Of je nu een beginner bent of de telescoop aan een nieuwsgierig kind wilt introduceren, deze refractortelescoop maakt het verkennen van de lucht gemakkelijk en opwindend.
Verstelbaar en Draagbaar Statief: Onze telescoop wordt geleverd met een hoogwaardig verstelbaar statief, waardoor je verschillende kijkposities kunt instellen en de totale hoogte kunt verlengen tot 115 cm. Het statief en de telescoop passen netjes in de bijgeleverde draagtas, zodat je gemakkelijk sterren kunt observeren, waar je ook bent.
Eenvoudige Montage: Geen gedoe met gereedschap, want deze telescoop is voorgemonteerd en kan moeiteloos worden samengesteld, zelfs door beginners.
Verpakte Geschenkdoos: Onze telescoop is ook een geweldig cadeau! Geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar, het is een fantastische manier om wetenschap en avontuur te combineren. Houd er rekening mee dat de verpakking kleine accessoires bevat en niet geschikt is voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Ontdek de wonderen van de natuur en het universum met deze geweldige telescoop. De sterren wachten op je! Klaar om je reis naar de kosmos te beginnen?