Telescoop HD - 400 / 70 mm - Telescoop - Voor kinderen Volwassenen - Astronomie telescoop - Kijken naar de maan - Vogels kijken - Kijken naar de natuurlijke omgeving - Kijken naar het stadslandschap - Concert
Telescoop HD – 400 / 70 mm – Telescoop – Voor kinderen Volwassenen – Astronomie telescoop – Kijken naar de maan – Vogels kijken – Kijken naar de natuurlijke omgeving – Kijken naar het stadslandschap – Concert

Telescoop HD – 400 / 70 mm – Telescoop – Voor kinderen Volwassenen – Astronomie telescoop – Kijken naar de maan – Vogels kijken – Kijken naar de natuurlijke omgeving – Kijken naar het stadslandschap – Concert

204,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Deze astronomische telescoop kan worden gebruikt om planeten, sterrenbeelden, nevels en sterren aan de hemel te observeren, evenals vogels, landschappen, dieren, planten, enz. op het land.Met behulp van hoogwaardige optische componenten om waarnemers te voorzien van heldere en scherpe beelden, geschikt voor volwassenen met professionele astronomie en aardrijkskundeobservaties. Het biedt ook een professionele start voor beginners en kinderen om meer te weten te komen over de natuur en het universum.
Het lichtgewicht materiaal en de eenvoudig te installeren astronomische telescoop voor kinderen is geschikt voor gebruik buitenshuis. De astronomische telescoop kan snel in de draagtas worden geïnstalleerd.Eenvoudige en snelle installatie van de telefoonhouder, eenvoudig te bedienen, je kunt het landschap opnemen via je smartphone, maak je geen zorgen dat je elk moment van het landschap mist.
Verbeterde optische gl-coating
Onze telescopen voor volwassenen hebben een verbeterde optische gl-coating en een diafragma van 70 mm en een brandpuntsafstand van 400 mm voor een helderder zicht voor beginners, en u zult genieten van de geweldige ervaring die de telescoop u biedt.
Verstelbaar statief en stabielere camerabediening
De kwaliteit van het verbeterde statief zal stabieler zijn en de hoogte en hoek kunnen worden aangepast aan veranderingen in de maan. Bovendien is de bedrade telefooncontroller stabieler dan Bluetooth-bediening en mist hij geen landschappen die je wilt opnemen.
Kan astronomie en landschap observeren
Onze astronomietelescoop kan niet alleen worden gebruikt om hemellichamen te observeren, maar ook om andere landschappen te observeren, zoals sterrenkijken, maan, nachtscènes in de stad, evenementen, vogels kijken, buitenlandschappen.
EENVOUDIG TE INSTALLEREN EN DRAAGBAAR
Eenvoudig te installeren en snel te demonteren opvouwbaar ontwerp voor deze refractortelescoop, zelfs voor beginners, het is eenvoudig te installeren en gemakkelijk overal mee naartoe te nemen.
Beste after-sales service
Een maand restitutie, levenslange garantie, als u problemen heeft met uw telescoop, neem dan tijdig contact met ons op, wij zullen u professionele technische ondersteuning bieden om u te helpen beter te gebruiken.
• 15-150X Geweldige vergroting om aan uw observatiebehoeften te voldoen
• Pas de H6mm- of H20mm-oculairs aan om verschillende vergrotingen te bereiken, afhankelijk van de behoeften van de scène die u bekijkt.
• Verstelbare statieven van maximaal 18 inch tot 43 inch voor kinderen en volwassenen
• De maanspiegel van 4 kleuren kan de waargenomen maankleur levendiger en de kleur meer verzadigd maken • Eenvoudig te installeren en te demonteren, overal mee naartoe te nemen
Product specificaties:
• Optisch ontwerp: refractor
• Diafragma: 70mm
• Brandpuntsafstand: 400 mm
• Oculair: K25mm (16x)/K6mm (66x)
• Zenith Spiegel: 45°
• Diagonaal: 45° rechtop prisma diagona;
• Zoekbereik: 5X24
Paklijst:
1 x Astronomische telescoop
1 x Zenith-spiegel
1 x Zoekerbereik
1 x K6mm-oculairs
1 x K25mm-oculairs
1 x Verstelbaar statief
1 x Mobiele telefoonadapter
4 x Maanfilters (blauw, rood, groen en geel)
1 x Gebruikershandleiding
1 x Rugzak
1 x Doos
ℹ Dit product wordt rechtstreeks door onze Fulfillment Partner verpakt en verzonden om de snelste bezorgservice GRATIS aan te bieden.