Ontdek de Wereld met Onze Kindertelescoop!
Ben je op zoek naar een manier om je kinderen te inspireren en hun nieuwsgierigheid naar het universum te prikkelen? Zoek niet verder! Onze kindertelescoop biedt superieure optica en tal van functies om jonge ontdekkingsreizigers te helpen de wereld om hen heen te verkennen.
Superieure Optica voor Scherpe Beelden: Onze kindertelescoop heeft een objectieve lens van 70 mm, een brandpuntsafstand van 400 mm en volledig gecoate glasoptiek met hoge doorlatendheid, wat resulteert in scherpe en heldere beelden, ideaal voor het observeren van hemelse en aardse objecten.
Krachtige Oculairs en Vergroting: De telescoop wordt geleverd met 2 vervangbare oculairs (10 mm en 20 mm), waardoor kinderen kunnen genieten van vergrotingen van 20x tot 44x. De 5×24 finderscope met crosshairlijn maakt het gemakkelijk om doelen te lokaliseren. Let op: het beeld van de finderscope is omgekeerd, wat normaal is voor telescopen.
Tas en Telefoonhouder Inbegrepen: Voor reizen en avonturen onderweg wordt de telescoop geleverd met een aangepaste rugzak om alles mee te nemen. Bovendien is een telefoonadapter inbegrepen, zodat je verbluffende beelden kunt vastleggen en delen met je vrienden en familie.
Verstelbaar Statief voor Flexibele Kijkposities: Onze telescoop voor beginners beschikt over een verstelbaar statief van aluminiumlegering, waarmee verschillende kijkposities mogelijk zijn. De installatie is supereenvoudig en er is geen extra gereedschap nodig.
Stimuleer de nieuwsgierigheid en ontdekking van je kinderen met onze kindertelescoop. Geef ze de kans om de mysteries van het universum te verkennen en de wonderen van de natuur te ontdekken.
Bestel nu en laat je kinderen de sterren grijpen!