Telescoop – Telescoop Voor Kinderen & Volwassenen – Inclusief Telefoonhouder/2 Oculairs/Maanfilter/Statief/Spiegel/Rugzak/Finder Scope – Wit

149,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Op zoek naar een avontuur in de kosmos voor je kinderen of een telescoop die perfect is voor beginners? Maak kennis met onze astronomische telescoop, een draagbaar ontwerp voor gemakkelijk gebruik overal. Met een handig statief voor stabiliteit en gemaakt om eenvoudig te gebruiken. Ofwel de beste keuze voor jou!
.
Voor- en nadelen:
+ Voor kinderen & beginners
+ Draagbaar
+ Met statief
+ Eenvoudig te gebruiken
– Alleen in de kleur wit-zwart
.
Eenvoudig te Gebruiken:
Op zoek naar sterren, snelle scherpstelling en eenvoudige bediening. Met de camera-sluiter en telefoonadapter kunt u altijd en overal geweldig moment vastleggen en delen met uw familie en vrienden.
.
Brede Toepassing:
Geen gereedschap nodig, hoeft slechts 5 minuten de telescoop in te stellen en hij is klaar voor gebruik. Kinderen kunnen zelf monteren en demonteren. Ideaal voor kinderen en astronomie beginners.
.
Hoge Vergroting:
Met een vergroting van 15-150X brengt deze telescoop de kosmos dichterbij dan ooit tevoren. Ontdek de details van de maankraters, observeer de ringen van Saturnus en bewonder de schoonheid van de sterrenhemel.
.
Productspecificaties:
Vergroting: 15-150X
Diameter Objectief: 9,5 mm
Brandpuntsafstand: 9,5 mm
Oculair: H20 mm (15X), H6 mm (50X)
Diagonale Spiegel: 90 graden
Prisma Glas: BAK4
Lens Coating: FMC
Netto Gewicht: 0,7 kg
.
Inhoud van de Bestelling:
1 x Astronomische Telescoop
1 x Finder Scope
1 x 90 Graden Spiegel
2 x Oculairs (H6/H20 mm)
2 x Barlow Lenzen (1.5/3X)
1 x Maan Filter (Groen)
1 x Telefoon Adapter
1 x Draadsluiter
1 x Rugzak
1 x Statief
1 x Handleiding (Engels)
.
Ga op een ontdekkingsreis door de sterrenhemel met onze astronomische telescoop. Duik in de mysteries van het universum en breid je horizon uit. Begin je kosmische avontuur vandaag nog!