Temz® Telescoop – Sterrenkijker voor Kinderen – Lenzentelescoop – Telescoop voor Kinderen – Sterrenkijker Telescoop – Telescoop Volwassenen – Sterrenkijker – Sterrenkijker Volwassenen – Wit

64,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Vergroot nu je astrologische kennis met de telescoop van Temz ®! Kijk met deze telescoop ’s nachts naar het heelal en misschien dat je wel een nieuw planeet ontdekt! De telescoop is eenvoudig af te stellen en te focussen. Dankzij de verschillende oculairs kun jij met deze telescoop verschillende afstanden waarnemen. Een ideale telescoop voor gevorderden en beginners!
Voordelen van de telescoop van Temz ®:
✔ Eenvoudig te verstellen, compact & licht – De telescoop is eenvoudig te verstellen en makkelijk overal mee naartoe te nemen doordat hij compact en licht is.
✔ Duurzaam en kwalitatief – De Telescoop is waterdicht, mistdicht, stofdicht en schokbestendig. Volledig verzegeld en stikstofgegarandeerd.
✔ Telescoop met een statief – Het statief is verstelbaar zodat iedereen de telescoop op zijn/haar gewenste hoogte kan gebruiken!
✔ Geleverd met 3 oculairs – De telescoop wordt geleverd met 3 oculairs met verschillende vergrotingen. Zo kun je makkelijk verschillende afstanden waarnemen.
✔ Ontdek de ruimte van mijlenver – De monoculaire sterrenkijker is het perfecte hulpmiddel voor het zoeken naar sterren, planeten, de maan en nebula.
Inhoud
1x Astronomische telescoop
1 x oculair 20x
1 x oculair 30x
1 x oculair 40x
1 x sky spiegel
1 x zoeker
1 x handleiding
1 x statief
Specificaties
Kleur: Wit, rood
Lengte telescoop: 47.5 cm
Type: Monoculair
Afmeting statief: 39.5cm
Bestel vandaag nog de Telescoop van Temz en begin met het heelal te ontdekken! ®