Uniprodo Telescoop - Ø 114 mm - 1.000 mm - statief
Uniprodo Telescoop – Ø 114 mm – 1.000 mm – statief

Uniprodo Telescoop – Ø 114 mm – 1.000 mm – statief

219,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Telescoop – Ø 114 mm – 1,000 mm – statief Of het nu op het observatorium is, op de universiteit of als hobbyastronoom door je dakraam: Met de telescoop UNI_TELESCOPE_08 van Uniprodo, de experts voor telescopen, verrekijkers en lenzen, kun je de sterren aan de hemel uitkiezen en de maan van dichtbij bekijken. Ervaar de fascinatie van pure astronomie!
Product hoogtepuntenBrandpuntsafstand: 1,000 mm
Lens: Ø 114 mm
Statief
Voor 1,25 “oculairs
Vele accessoires
Fascinerende inzichten in het universum met de brekende telescoop van Uniprodo Met zijn spiegeldiameter van 114 mm en brandpuntsafstand van 1000 mm, garandeert deze reflector telescoop scherpe, contrastrijke beelden van de bekeken hemellichamen. De lichtgewicht constructie van de gehele aluminium lensbuis maakt de telescoop met statief bijzonder handig. De reflector telescoop staat altijd stevig op de drie poten van het meegeleverde statief. Dankzij de variabele hoogteverstelling van 75,5 tot 139 cm kunnen kleine en grote sterrenkijkers spannende observaties in de lucht maken. U kunt de fijn instelbare stuurstang gebruiken om de minimale verticale bewegingen te maken die nodig zijn voor observaties in de ruimte.
Met de Barlow-lens, die in de oculairverlenging voor het oculair wordt geplaatst, kunt u de vergroting van de refractor binnen enkele seconden verdubbelen. Een dergelijke lens wordt meegeleverd, evenals een monochromatisch maanfilter dat de helderheid van de maan tijdens het kijken comfortabel vermindert, waardoor het contrast wordt verhoogd. Hiermee kun je meer maankraters zien dan met andere telescopen. De oprichtlens vergroot niet alleen 1,5 keer, maar zorgt ook voor een rechtopstaand en niet-omgekeerd beeld. Over het algemeen zijn Newton-reflectoren bijzonder geschikt voor het observeren van donkere objecten zoals de maan, Jupiter en Saturnus of voor verkenning van de ruimte.