Uniprodo Telescoop - Ø 60 mm - 900 mm - statief
Uniprodo Telescoop – Ø 60 mm – 900 mm – statief

Uniprodo Telescoop – Ø 60 mm – 900 mm – statief

89,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Telescoop – Ø 60 mm – 900 mm – statief Of het nu op het observatorium is, op de universiteit of als hobbyastronoom door je dakraam: Met de telescoop UNI_TELESCOPE_01 van Uniprodo, de experts voor telescopen, verrekijkers en lenzen, kun je de sterren aan de hemel uitkiezen en de maan van dichtbij bekijken. Ervaar de fascinatie van pure astronomie!
Product hoogtepuntenBrandpuntsafstand: 900 mm
Lens: Ø 60 mm
Statief
Voor 1,25 “oculairs
Vele accessoires
Fascinerende inzichten in het universum met de brekende telescoop van Uniprodo Met zijn spiegeldiameter van 60 mm en brandpuntsafstand van 900 mm, garandeert deze reflector telescoop scherpe, contrastrijke beelden van de bekeken hemellichamen. De lichtgewicht constructie van de gehele aluminium lensbuis maakt de telescoop met statief bijzonder handig. De reflector telescoop staat altijd stevig op de drie poten van het meegeleverde statief. Dankzij de variabele hoogteverstelling van 75,5 tot 119 cm kunnen kleine en grote sterrenkijkers spannende observaties in de lucht maken. U kunt de fijn instelbare stuurstang gebruiken om de minimale verticale bewegingen te maken die nodig zijn voor observaties in de ruimte.
Met de Barlow-lens, die in de oculairverlenging voor het oculair wordt geplaatst, kunt u de vergroting van de reflector binnen enkele seconden verdubbelen. Een dergelijke lens wordt meegeleverd, evenals een monochromatisch maanfilter dat de helderheid van de maan tijdens het kijken comfortabel vermindert, waardoor het contrast wordt verhoogd. Hiermee kun je meer maankraters zien dan met andere telescopen. De oprichtlens vergroot niet alleen 1,5 keer, maar zorgt ook voor een rechtopstaand en niet-omgekeerd beeld. Bovendien verbetert een zonneklep de visuele ervaring door bescherming tegen lensreflecties.