Unistellar eQuinox 2 – slimme telescoop – Black Friday deal van € 2499,- voor

1.999,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Unistellar eQuinox 2 – telescoop met app-bediening Sterrenstelsels, nevels en planeten in hun volle kleurenpracht, zelfs in dichtbevolkte stedelijke gebieden. Klik gewoon en sta versteld: het duurt slechts twee minuten Telescoop van Unistellar voor ruimteobservatie, klaar voor gebruik, waar u ook bent.
Smart Light Pollution Reduction – voor minder lichtvervuiling De Telescoop eQuinox 2 is een innovatieve intelligente telescoop , die de wonderen van de ruimte zelfs in grootstedelijke gebieden met hun permanente verlichting binnen handbereik brengt.
De Smart Light Pollution Reduction Technology maakt gebruik van geavanceerde beeldverwerking , waarbij de effecten van de lichtvervuiling in de stad worden uitgefilterd om haarscherpe beelden met hoge resolutie van hemellichamen weer te geven. Met de eQuinox 2 Maak de verbluffende blauw- en roodtinten van de Ringnevel of de rode vlek van Jupiter zelfs midden in de stad zichtbaar.
Verbeterde Vision-technologie – Real-time verwerking van beelden Dankzij de door de Enhanced Vision Technology geleverde beeldstapels en real-time beeldbewerking kunt u genieten van een werkelijk unieke kijkervaring in de ruimte.
Door de optimalisatie van de live opgenomen beelden door de telescoop. Deze technologie biedt een onvergelijkbaar zicht op de kosmos .
Unistellar-app – Slim en verbonden Met de Unistellar-app maakt u van uw smartphone of tablet een commandocentrum voor uw ruimtereis. Krijg met slechts één klik toegang tot duizenden ruimtevoorwerpen die beschikbaar zijn in onze ruimte. Catalogus in de app wordt opgeslagen. Bekijk ze en krijg gedetailleerde informatie over elk geselecteerd doelwit.
Verbind eenvoudig de telescoop met de app en begin met onderzoeken onder “Universum”!
Dankzij onze technologie heeft u geen specialistische kennis van complexe instrumenten nodig; je kunt eenvoudig de wonderen van het universum verkennen met onze gebruiksvriendelijke methoden.
Automatische go-to-functie
Keuze uit meer dan 5.000 objecten
Maak en deel foto’sJoystick om te verkennen
Exclusieve informatie over nevels, sterrenstelsels, planeten, sterrenhopen, sterren, enz.
Met joystickondersteuning voor het gratis verkennen van ruimtes
…En nog veel meer
Burgerwetenschap Door de samenwerking van Unistellar met gerenommeerde wetenschappelijke organisaties zoals het SETI Instituut en NASA kunt u met deze telescoop meedoen aan baanbrekend onderzoek naar exoplaneten, asteroïden, kometen en nog veel meer.
Bekijk belangrijke ruimtemissies live en draag bij, net zoals gebruikers deden bij NASA’s Lucy- en DART-missies in 2022.
Telescoop eQuinox 2
Foto resolutie: 6,2 MP Gezichtsveld: 34×47 Arcmin Grensgebied: 18.2 Spiegeldiameter: 114 mm Brandpunt: 450 mm Monteren: Gemotoriseerde Alt-Az (azimutaal) Batterijduur: 11 uur Opslagcapaciteit: 64 GB Planeten en deepsky-objecten: Ja Sky-database: +5000 objecten Sterrendatabase: 37 miljoen WiFi-compatibel: Ja Gewicht: 9kg
statief
Materiaal: aluminium Type: statief Circulair niveau: Ja