VADERDAG cadeau - papa cadeautjes - Hoog kwaliteit 10-30x50 HD handige monoculaire telescoop BAK4 Prisma en FMC monoscoop verrekijker fotoopname
Hoog kwaliteit 10-30×50 HD handige monoculaire telescoop BAK4 Prisma en FMC monoscoop verrekijker fotoopname

Hoog kwaliteit 10-30×50 HD handige monoculaire telescoop BAK4 Prisma en FMC monoscoop verrekijker fotoopname

94,07

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

【10-30 x 50 mm HD-monoculair】 10-30-voudig instelbare vergroting, telescoop met hoge resolutie, de 50 mm lens en het 22 mm oculair bieden een 45% groter lichtbereik dan een 42 mm lens voor een breder gezichtsveld. Multifunctionele partner voor kamperen, wandelen, vogelobservatie, concert, sportspellen, landschap enz.
【Mobiele telefoonhouder & statief】 De aanpasbare telefoonhouder kan met bijna alle smartphones zoals iPhone, Samsung, Sony, LG, HTC enz. worden uitgerust. Het draaibare en verstelbare metalen statief maakt het mogelijk om elk verbazingwekkend moment vast te leggen. Deel de opgenomen schoonheidsscène met je familie en vrienden.
【Hoog contrast en HD-opnames:】 BAK-4-prisma en FMC-lens (volledig meervoudig getest), de zoom garandeert een lichtdoorlatendheid van maximaal 99,9%, waardoor heldere, scherpe en kleurrijke opnamen en en weergaveresultaten worden bereikt. Bovendien worden verblinding en dubbel zien in plaats van duizeligheid verminderd, en je kunt het lang zonder vermoeidheid gebruiken
【Ergonomisch design】 20 x 8 x 6,5 cm/0,376 kg. Handig voor bediening met één hand. De verstelbare eyecup roteert omhoog en omlaag voor comfortabel zicht met of zonder glazen. De antislip rubberen arm en de bevestigde polsband beschermen het monoculair tegen vallen.
【3-polige materialen】Waterdicht en met stikstofvulling. Maar om de levensduur te verlengen, niet met water wassen of onderdompelen in water. Lensdoppen houden de lenzen uit de buurt van vocht en stof. Een schokbestendige rubberen arming maakt het ook bij slecht weer tot avonturen.