Velorr Maan & Planeten Telescoop - Telescoop kinderen & Volwassenen - Sterrenkijker 150x Zoom Incl. Statief & Smartphone Adapter - Draadloze afstandsbediening
VALETT.® Telescoop – Sterrenkijker – 70/400mm – Incl. Statief & Verrekijker – 150x zoom

VALETT.® Telescoop – Sterrenkijker – 70/400mm – Incl. Statief & Verrekijker – 150x zoom

110,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Wil jij de 384.000 kilometer naar de maan ervaren? Met de VALETT® Telescoop maak jij die afstand tot wel 2.560 keer kleiner. Ervaar van dichtbij hoe het mysterieuze sterrenstelsel er daadwerkelijk uitziet!
Voordelen: 150 x Zoom Functie
Gratis Verrekijker (Ter waarde van €24,99)
Gratis Slimme Draagtas
Gratis verstelbaar 360°C graden statief
Ideaal om te reizen
Eenvoudig te installeren met de slimme opzet handleiding
Lenzen zijn voorzien Hoogwaardig FMC Coating
VALETT® Telescoop 70/400mm
Wist je dat de maan zo’n 384.000 kilometer van ons vandaan staat? In de maanden juli, augustus en september zorgt de elliptische baan van de maan dat deze 27.000 kilometer dichterbij staat. De VALETT® telescoop geeft jouw de mogelijkheid om de maan binnen hand bereik te ontdekken. Het zomer seizoen is veruit de meest populaire tijd van het jaar om te starten met sterrenkijken. Wacht niet langer bestel vandaag, en kijk morgen naar de mooiste horizon die je ooit gezien hebt!
Sterrenkijker 150 x zoom
De VALETT® telescoop is uitgerust met een 3x Barlow-lens en twee oculaire lenzen, 25mm en 10mm. Zodat je een vergroting kunt krijgen van 15 keer tot maximaal 150 keer! Het meervoudig gecoate optisch glas met hoge transmissie zorgt voor verbluffende beelden met extra scherpte en helderheid.
Verstelbaar Statief
Nu tijdelijk met gratis verstelbaar. Het lichtgewicht statief kan de telescoop in hoogte worden versteld van 45cm tot 140 cm. Door het unieke design kan deze zich op 360°C aanpassen aan verschillende kijkposities, zo blijft het object altijd zichtbaar.
Gemakkelijk & eenvoudig op te zetten
De VALETT® telescoop kan gemakkelijk en snel worden opgezet zonder extra hulpmiddelen, de telescoop is ontworpen zodat ook beginners eenvoudig uit de voeten kunnen met de telescoop. Door de slimme draagtas & het handige opzet systeem is de VALETT® telescoop perfect om mee op reis te nemen!
Gratis verrekijker
De gratis meegeleverde binocula ter waarde van €24,99 heeft een zichtveld van 300 meter ver! De verrekijker is voorzien van 18mm lenzen maakt deze verrekijker ideaal voor brildragers. Bijgeleverde nekkoord geeft jouw de mogelijk om de verrekijker te gebruiken voor jacht, outdoor & reizen, vrije tijd safari, vogelspotting, concerten of sportwedstrijden optimaal te beleven!
Ideal voor volwassen & Kinderen
Een hobby delen is natuurlijk een van de leukste dingen die er is. Om deze reden is tijdens de ontwikkeling van dit product rekening gehouden met gebruiksgemak. De telescoop beschikt over een stabilisator wat trillend beeld tegen gaat, een verstelbaar 360°C verstelbaar statief, 100% regenbestendig & een multifunctionele reistas. Het hoge gebruiksgemak maakt de sterrenkijker geschikt voor zowel kinderen als volwassenen!
Ga dus voor goud met deze telescoop van VALETT® en bekijk het sterrenstelsel als nooit tevoren!
Wat mag je verwachten bij jouw aankoop? VALETT® Telescoop lens
Verrekijker
Verstelbaar 360°C Statief
Functionele Accessoir houder
Draadloos Afstandsbediening
Smartphone Adapter
Finder Scope
Barrow Lens
25mm Lens
10mm Lens
Zenith Lens