W&Z Telescoop - Sterrenkijker - Lenzentelescoop - Maanfilter - Smartphone Adapter - Draadloze afstandsbediening
Telescoop – Sterrenkijker – Lenzen telescoop – Smartphone Adapter – Draadloze afstandsbediening

Telescoop – Sterrenkijker – Lenzen telescoop – Smartphone Adapter – Draadloze afstandsbediening

122,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Heb je ooit de maan van dichtbij willen zien? Of het nu gaat om het ’s nachts kijken naar de sterren en de maan of het observeren van de verschillende planeten, met de W&Z Telescoop wordt het allemaal werkelijkheid. De beste telescoop voor kinderen en beginners!
Uw Voordelen op een rij:
✅ 15x-150x hoge vergroting
✅ Verstelbaar statief
✅ Eenvoudig in te stellen
✅ Eenvoudig in elkaar te zetten
✅ Draadloze afstandsbediening
✅ Risicoloos bestellen: 30 dagen kosteloos retourneren
70/400 mm: Optiek van hoge kwaliteit: 400mm(f/5.7) brandpuntsafstand en 70mm diafragma, volledig gecoate glazen lens creëert prachtige beelden en beschermt uw ogen. Perfecte telescoop voor astronomen om sterren en de maan te verkennen.
Lenzen: Vergroting: Geleverd met twee verwisselbare lenzen (25mm en 10mm) en een 3x Barlow lens. De 3x Barlow lens verdrievoudigt de vergrotingskracht van elke lens.
15X-150X hoge vergroting – De telescoop is uitgerust met een 3x Barlow-lens en twee oculairs, H20mm en H6mm, zodat je een vergroting kunt krijgen van 15X tot 150X. Het volledig meervoudig gecoate optische glas met hoge transmissie zorgt voor verbluffende beelden met verhoogde helderheid en duidelijkheid.
Verstelbaar statief – Met een verstelbaar statief kan de telescoop in hoogte worden versteld van 60cm tot 122 cm en kan deze zich aanpassen aan verschillende kijkposities. Gemaakt van hoogwaardige aluminiumlegering met een antislip ontwerp dat licht en toch erg stevig is, de telescoop en het statief passen in de tas voor eenvoudig reizen en opbergen.
Eenvoudig in te stellen – Onze draagbare reistelescoop kan snel worden opgezet zonder extra hulpmiddelen, de telescoop is ontworpen zodat ook beginners eenvoudig uit te voeten kunnen met de telescoop. Verder is de refractor-telescoop ontworpen met een schroef die gemakkelijk kan worden versteld.
Draadloze afstandsbediening – De telescoop set bevat een universele smartphone-adapter en een draadloze camera-afstandsbediening om geweldige foto’s te maken en te delen met jouw naasten.
Smartphone houder – Deze set omvat een smartphone houder om op afstand de aard van de wereld gemakkelijk te verkennen via het scherm en geweldige foto’s te nemen.
Geweldige cadeau-ideeën – De telescoop kan worden gebruikt om de maan en heldere planeten te observeren, maar is ook geschikt voor het bekijken van dieren in het wild bij daglicht. Het is een cadeau voor kinderen of beginnende astronomen.
Let op: Kijk nooit naar de zon met de telescoop, kan onomkeerbare schade veroorzaken!
Bestel de W&Z telescoop vandaag, begin je morgen met een overweldigende ervaring in de astronomie!