Zizza NL® Telescoop Wit - Sterrenkijker - Verrekijker - 150X Zoom
Zizza NL® Telescoop Wit – Sterrenkijker – Verrekijker – 150X Zoom

Zizza NL® Telescoop Wit – Sterrenkijker – Verrekijker – 150X Zoom

109,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Altijd al de maan en sterren van dichtbij willen zien? Met de Zizza NL® telescoop kijk je door de lens naar sterren, planeten en de maan. Maak de mooiste fantasieën werkelijkheid!
+ Grote zoom
+ Waterbestendig
+ Eenvoudige montage
– Handmatig in elkaar zetten
De Zizza NL® telescoop is gemaakt om jou plezier te geven thuis of op reis. Bekijk het universum van dichtbij en geniet elke avond van de mooiste beelden. Ben jij een echt nachtmens en zoek je naar een perfect vermaak? Met deze telescoop zie je alle wonderen van de nacht. De telescoop is eenvoudig in- en uit elkaar te zetten en zo is hij makkelijk mee te nemen op reis of tijdens het kamperen.
Waarom is de Zizza NL® telescoop en bestseller?
✓ Grote zoom – De telescoop kan wel tot 150X zoomen, zo kun je inzoomen op de meest kleine sterren en het universum bewonderen.
✓ Waterbestendig – De telescoop is waterbestendig, zo kun jij ook met slechter weer op reis genieten van alle beelden in de lucht.
✓ Eenvoudig te monteren – De telescoop bestaat uit allemaal losse onderdelen, deze kun je makkelijk uit elkaar halen en in elkaar zetten. Zo heb je de telescoop snel opgebouwd of snel uit elkaar gehaald om hem weer mee te nemen.
✓ Multifunctioneel – Naast te kijken naar de maan, sterren en andere dingen in het universum, kun je de telescoop ook gebruiken als een verrekijker en mooie bergen bekijken of vogels spotten.
Productspecificaties
Materiaal: Aluminium en optical glass
Afmeting: (56-122) x 33,5 cm
Diameter lens: 70 mm
Gezichtsveld: 5.8 °
Zoom: 15X-25X
Gewicht: 1800 g
Kleur: Wit