Bresser Warmtebeeldcamera – TNS1 – Infrarood Warmtebeeldsensor

859,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

De Bresser TSN1 warmtebeeldcamera maakt gebruik van een 384×288 warmtebeeldsensor in een golflengtebereik van 8 μm tot 14 μm. Hierdoor kan de Bresser TSN1 warmtebeeldcamera zelfs kleine warmtecontrasten duidelijk zichtbaar maken. De hoogwaardige, instelbare lens met een scherpstelmodus en dioptrie-instelling van -3 tot +1, zorgt voor een constant scherp beeld. Om ervoor te zorgen dat u de waargenomen objecten effectief kunt identificeren op het 720×540-pixel display, is de warmtebeeldcamera uitgerust met een 2x en 4x zoom.
Dankzij het krachtige objectief en de infrarood-warmtebeeldsensor met een NETD-waarde van 50 mK opent deze warmtebeeldcamera geheel nieuwe mogelijkheden voor observatie. Zo kunt u bijvoorbeeld wilde dieren in totale duisternis ontdekken op een afstand tot 900 meter. Met de warmtebeeldcamera kunt u foto’s of video’s van uw unieke ervaringen vastleggen. Deze kunnen op het scherm van het warmtebeeldtoestel worden bekeken of via een micro-USB-aansluiting naar uw computer worden gedownload in BMP-formaat. Kies een geschikt kleurenpalet om alle details van uw waargenomen object weer te geven in een breed scala van verschillende omstandigheden. De warmtebeeldcamera TNS1 beschikt over vier verschillende kleurenpaletten: rainbow, red-hot, white-hot en black-hot. De rainbow en red-hot kleurenpaletten zijn ontworpen voor scenario’s waarin het thermische contrast zeer hoog is. De black-hot en white-hot kleurenpaletten produceren een grijswaardenbeeld. De black-hot modus is zeer populair, omdat deze het meest lijkt op een zwart-wit beeld. White-hot geeft een optimaal beeld bij waarneming van grotere afstanden. Dit kleurenpalet wordt vaak gebruikt om ’s nachts wilde dieren te ontdekken, omdat het de ogen in het donker beschermt.
Dankzij de hoge beeldsnelheid van 50 Hz is de warmtebeeldcamera bijzonder geschikt voor het bekijken van bewegende objecten. De ingebouwde oplaadbare accu heeft een lange levensduur, waardoor de warmtebeeldcamera tot 6 uur lang van stroom kan worden voorzien. Naast het gebruik voor observatie van wilde dieren en de jacht, kan de warmtebeeldcamera ook nuttig zijn in andere scenario’s waarin warmtebronnen aanwezig zijn. U kunt bijvoorbeeld geothermische warmtebronnen detecteren, de bron van warmteverlies in appartementen en huizen lokaliseren en de positie van verwarmingsbuizen bepalen. De camera kan ook eenvoudig worden aangesloten op een extern display (niet meegeleverd).
Eigenschappen
– Hoogwaardige warmtebeeldcamera
– 384×288 infrarood warmtebeeldsensor
– NETD-waarde van 50 mK
– Instelbare lens met scherpstelmodus
– Rainbow modus
– Red-hot modus
– White-hot modus
– Black-hot modus
– Opnamefunctie
– Slaat beelden op in BMP-formaat
– Monoculair met -3 tot +1 dioptriecorrectie
– Framerate van 50 Hz
– Beschermende lensdop
– Micro USB-aansluiting
– Ingebouwde oplaadbare batterij
– Batterijlevensduur tot 6 uur
– Status-LED
– Optimaal temperatuurbereik: -15-55°C