Coooper Nacht Verrekijker – Nachtkijker – HD – Warmtebeeldcamera – Nightvision – Infrarood kijker – Nachtzicht – 400 Meter

269,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Deze verrekijker is de ideale oplossing om in het donker van ver af objecten te kunnen zien. Dieren, planten, bomen of mensen kan je gemaakelijk en haarscherp zien in het donker. Dit van een afstand van maarliefst 400 meter! De verrekijker kan ook foto’s maken van de beeldien die je waar neemt en zelfs opnemen op een SD kaartje.
In volledige duisternis, kunt u rekenen op zijn infrarood licht om objecten te verlichten. Bovendien kan het infrarode helderheidsniveau handmatig worden aangepast om verblinding te verminderen en beter uw objecten te kunnen waarnemen.
Groot scherm
Hoge gevoeligheid
Langere werktijden
Dag- en nachtzicht
400 meter bereik
Accuduur van 6 uur
Waarom kiezen voor een infrarood digitale verrekijker?
Multifunctioneel – De verrekijker is multifunctioneel, zo kan je zowel overdag als in de nacht haarscherpe belden maken en zien. Door de ingebouwde camera is het ook mogelijk om filmpjes en foto’s te maken en op te slaan op je SD kaartje.
Waterdicht – Duurzaamheid is een belangrijke factor in de wereld. Waterdichte infrarood verrekijkers die voldoen aan de IPX4-normen zijn bij ons verkrijgbaar. Dit beschermt de verrekijker tegen regen, dauw, waterspatten en andere soorten vocht.
Lichtgewicht ontwerk – Onze infrarood digitale verrekijker is veel comfortabeler voor langdurig kijken, zelfs met één hand.
Dag of nacht, onze infrarood digitale verrekijker biedt een uitstekende beeldkwaliteit! Hij heeft foto- en video-opname mogelijkheden, zodat u kunt gaan wandelen, wildlife spotten, nachtvissen, vogels kijken en kamperen. Een groot scherm maakt het monitoren comfortabeler voor de ogen, en het is gemakkelijk te bekijken voor gebruikers die een bril dragen.
Geef uw positie niet op in het midden van de nacht met zeven instelbare infraroodniveaus. Hiermee kunt u foto’s en video’s direct bekijken, zelfs als u een bril draagt, en u kunt de lichtopbrengst van het 4″ scherm aanpassen. U hebt hard gewerkt om uw doelwit op te sporen; geef uw positie niet weg!
Onze infrarood digitale verrekijker is een absoluute must have aanvulling op uw nachtelijke avontuur!
SPECIFICATIE:
Afmetingen : 210mm x 145mm x 65mm
Gewicht : 750g
INHOUD PAKKET:
1 x Infrarood Digitale Verrekijker
1 x Gebruiksaanwijzing
1 x Schoonmaakdoek
1 x Etui
1 x USB kabel
1 x TV kabel
1 x Nekriem