Dakta® Warmtemeter | Hitte Camera | Warmtebeeldcamera | Infrarood Camera | Thermische Camera | Thermal Camera | Warmtecamera

294,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Verken de wereld op een geheel nieuwe manier met de Digitale Infrarood Camera. Het is een thermische camera waarmee je temperatuurverschillen van een veilige afstand kunt zien en meten. Je kunt de camera gebruiken voor hittebronnen in donkere plaatsen te herkennen. Dit helpt bij preventief onderhoud, inspecties van elektrische installaties en nog veel meer situaties.
Voordelen en nadelen
Ontworpen voor dagelijks gebruik in elke omgeving
Compact gebouwd voor eenvoudig gebruik
Geeft precieze en betrouwbare metingen
Niet voor onder water
Beschrijving van het product
Temperatuur kan in bepaalde situaties van groot belang zijn. Met deze Digitale Infrarood Camera kun je problemen ontdekken voordat ze problemen zijn. Deze compacte maar complete thermische camera is ontzettend handig voor aannemers, elektriciens en huiseigenaren over het algemeen bij het inspecteren van bepaalde gebieden. De camera is draagbaar, dus je kunt deze overal mee naartoe nemen.
Met deze camera kun je niet alleen warmte op korte afstanden zien, maar zelfs op lange afstanden tot 7 meter krijg je dezelfde nauwkeurigheid en consistentie. De camera kan temperaturen lezen tussen -40°C tot 300°C, en hij heeft een resolutie van 8×8, waardoor het beeld duidelijk en goed leesbaar is.
Haal de camera in huis en je zult deze zo vaak kunnen gebruiken! Bij isolatie, loodgieterswerk, bedrading, noem maar op.
Wil je weten waarom deze nauwkeurige Digitale Infrarood Camera van Dakta echt een bestseller is?
✅HOOGWAARDIG MATERIAAL – Door de hoogwaardige materialen waarmee de camera is gemaakt, gaat het apparaat lang mee.
✅DETECTIE OVER LANGE AFSTAND – De camera kan warmte detecteren tot een afstand van 7 meter, dus je hoeft niet eens in de buurt te komen van het oppervlak of object dat je wilt meten. Ideaal!
✅DRAAGBAAR – De camera heeft een USB 5V-aansluiting, dus met een powerbank, computer, of wat voor apparaat dan ook met een USB-poort, kun je de camera opladen. Je kunt deze dus overal mee naartoe nemen zonder je zorgen te maken over het opladen!
Dakta® heeft uitgebreide ervaring in industrieel gereedschap
Wij zijn al lange tijd werkzaam in elektrisch gereedschap en hebben daardoor een zeer uitgebreide kennis van de eisen die gesteld worden aan de kwaliteit van industriële producten. Kwaliteit staat bij ons dan ook hoog in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat iedereen kan genieten van de nieuwste technologie.
Productspecificaties
Materiaal: PCB
Temperatuur nauwkeurigheid:
High-performance type: hoge versterking: ±2.5°C
Hoge prestaties type: lage versterking: ±3.0°C
Detectieafstand: 7m of minder
Kijkhoek: 60°
Aantal pixels: 64 (verticaal 8 horizontaal 8 matrix)
Beeldsnelheid: 10 beelden/sec of 1 beeld/sec
Thermistor output temperatuurbereik: -20°C~80°C
Puntgrootte: 38 36 17mm
Gewicht: 17g
Pakketgrootte: 90 x 80 x 20mm
Pakket gewicht: 19g
Inhoud van de verpakking
1 x Digitale Infrarood Camera
1 x USB snoer
1 x Gebruiksaanwijzing