LORIOTH® Pro Infrarood Verrekijker – Verrekijker Met Nachtzicht – Warmtebeeldcamera – Statiefaansluiting – Nachtzichtkijker – 7×21 Digitale zoom

259,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Hou je van het spotten van dieren tijdens het hiken of wandelen. Dan heeft LORIOTH® de oplossing voor jou. We hebben namelijk de beste verrekijker voor je samengesteld. Zo is de verrekijker voorzien van nachtzicht met een 7×21 zoom met daarbovenop een digitale zoom. Daarnaast krijg je er een draagband bij en heb je de mogelijkheid om er een statief onder te zetten. Ook kan je er foto’s en video’s mee schieten, zodat je alles kan vastleggen wat je ziet. De verrekijker is waterafstotend en werkt op simpele AA-batterijen, zodat je ze altijd en overal gemakkelijk kan verwisselen.
Waarom de infrarood verrekijker van LORIOTH®
✔️ Hoge kwaliteit
✔️ Een complete set
✔️ Vol opties
✔️ Lange batterijduur
✔️ Infrarood
Hoge kwaliteit
De verrekijker is van rubber gemaakt en kan daarom tegen een stootje. Daarnaast is de verrekijker waterafstotend zo is die ideaal geschikt voor tijdens lange hikes door de bergen of de veluwe.
Een complete set
Je krijgt niet alleen de verrekijker uigeleverd, maar ook een draagriem, een SD-kaart, een beschermhoes en de benodigde kabels om het opgenomen beeldmateriaal te exporteren naar je computer.
Vol opties
Dit is geen simpele verrekijker maar een professioneel apparaat vol features. Zo heb je een basis zoom van 7×21. Daarbovenop zit nog een digitale zoom met een infrarood feature. Daarnaast kan je alle videobeelden opnemen in een resolutie van 320×240.
Lange batterijduur
De verrekijker werkt op 4 AA batterijen hiermee heb je tot 6 uur aan werktijd. Mochten de batterijen leeg zijn kan je ze direct op locatie gemakkelijk en snel omwisselen.
Infrarood
De verrekijker is voorzien van een scherpe infraroodcamera die ’s nachts tot 300m zicht heeft. Daarnaast biedt de verrekijker ook de mogelijkheid om deze beelden op te nemen.
Specificaties:
▶ Inhoud: 1x Infrarood verrekijker, 1x Handleiding, 1x SD-kaart, 2x Kabels, 1x Draagriem
▶ Merk: LORIOTH®
▶ Materiaal: Rubber
▶ Kleur: Zwart
▶ Voedingstype: 4AA Batterijen
▶ Grootte: 14,4×8,5×4,6 cm