Bresser Hunter 16×50 – Verrekijker – Zwart/Blauw

61,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Sterke vergroting!… haalt het een stuk dichterbij.
De Bresser Hunter 16×50 is een klassieke Porro kijker met moderne styling en materialen, die in de loop der jaren zijn kwaliteit wel heeft bewezen. Gewoon een goede kijker voor een goede prijs!
Het Bak-7 optiek is volledig gecoat waardoor goede heldere optische prestaties worden geleverd. De Hunter 16×50 is makkelijk en snel scherp te stellen door het grote scherpstelwiel. Daarnaast wordt de verrekijker geleverd met een sterke rubberen bekleding, die extra bescherming biedt tegen stoten en vallen. De kijker is met een optionele statiefadapter makkelijk op een camera statief te monteren, zodat u langer en rustiger kunt kijken. Met de dioptri instelmogelijkheden op het oculair kan de verrekijker aan uw persoonlijk gezichtsvermogen aangepast worden. Ook geschikt voor brildragers.
Voor een optimaal en rustig kijkgenot is het over het algemeen aan te raden om een kijker die meer dan 12x vergroot, deze op een statief te gebruiken.
Deze kijker kun je het beste gebruiken in combinatie met een statief voor een optimaal en rustig beeld. Dit geldt voor alle kijkers die meer dan 12x vergroten of een grote lensopening hebben en daarom zwaarder zijn. Wanneer je met deze kijkers uit de hand wilt kijken dan zal elke trilling die je automatisch afgeeft ook vergroot worden door de kijker. Door het gebruik van een statief zorg je voor een optimaal en rustig beeld.
Wanneer een verrekijker op een statief wilt plaatsen, dan is het belangrijk dat je een adapter (Bresser Statiefadapter SFM-1) en een statief naar keuze aanschaft.
Leveringsomvang
● Verrekijker Bresser Hunter 16×50
● Schoudertas
● Draagriemen
● Lensbeschermdoppen
● Handleiding