Bresser Smartphonehouder voor Telescopen en Verrekijkers

26,50

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Heb je ooit problemen gehad met een telescoop of verrekijker om de hemellichamen te vinden die je wilt observeren? Vroeger moest je een sterrenatlas bij je hebben om je weg te vinden in de nachtelijke hemel. Tegenwoordig heb je deze altijd bij de hand op je telefoon met geschikte software.
Als je echter een telescoop of verrekijker gebruikt, is het gebruik van een smartphone beperkt – de smartphone geeft niet precies aan waar de waarneming naartoe wijst. Wat voor het blote oog zo eenvoudig is – het scherm van de smartphone vergelijken met de lucht – wordt je geduld getest door de grotere vergroting.
Hier komt onze nieuwe Bresser smartphonehouder voor verrekijkers en telescopen in beeld. Bevestig je smartphone rechtstreeks op het observatietoestel – of het nu gaat om een telescoop of een verrekijker. Richt de smartphone dan gewoon op de hoofdtelescoop als een normale optische zoeker. Op het display kun je zien naar welke positie uw observatietoestel wijst – zonder conversie of vervelende speciale uitlijnprocedure!
Houd er rekening mee dat de benodigde astronomische smartphone-app niet bij de levering is inbegrepen.
Eigenschappen
maakt het mogelijk om de meeste smartphones op een telescoop of verrekijker te monteren.
met een verrekijker kan het glas tegelijkertijd op een fotostatief worden bevestigd.