Bresser Verrekijker – Binocom 7×50 – Waterdicht en Dioptriecorrectie

134,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Bresser Topas Binocom 7×50 CLS verrekijker -WATERPROOF-
De hoogwaardige Bresser Topas Binocom 7×50 Porro prisma kijker is een prachtige waterdichte verrekijker die specifiek ontworpen is voor de nautische/watersport markt. Met een 7x vergroting is deze ideaal om boeien, andere schepen en bruggen op te zoeken, zelfs gedurende storm wanneer het normaal moeilijk is om een verrekijker stabiel te houden. Met een lensdiameter van 50 mm is de kijker zeer lichtsterk en kan deze bij opklaringen ook s ‘:nachts gebruikt worden. Deze verrekijker heeft een uittrede pupil van 7,15 mm, exact dezelfde maat als die van het menselijk oog. Dit betekend dat de volledige lichtsterkte benut kan worden van de verrekijker en dat er geen licht verloren gaat. Volledig dioptrische instelbare LE-(Long Eye) oculairen met oogschelpen welke u in staat stellen om de verrekijker aan uw persoonlijke gezichtsvermogen aan te passen.De oogschelpen kunnen gemakkelijk teruggevouwen worden, waardoor ook de brildrager :over het volledige gezichtsveld kan beschikken. :Scherpstelling gebeurt via :de beide oculairen.Eenmaal :scherpgesteld op een afstand van ca. 20 meter is de kijker scherp tot oneindig en hoeft u niet meer na te stellen.
De kijker heeft een verlicht 360°: kompas welke gebruikt kan worden voor navigatie, controle van andere scheepvaart, eventuele ramkoers vroegtijdig te ontdekken en met de behulp van de draaibare afstandring om de rechter objectiefbuis kan afstand ingeschat worden en de hoogte berekend worden :om te kijken of u onder een brug door kunt.
De body is met stikstof gevuld en daardoor waterdicht en niet van binnenuit beslaat. De kijker is aan de voorzijde op de middenas uitgevoerd met schroefdraad, waardoor deze met behulp van een statiefadapter, makkelijk op ieder camerastatief te monteren is.
Er wordt een gele drijfriem meegeleverd, als de kijker per ongeluk in het water valt blijft deze drijven aan de riem.Inclusief regendeksel en objektiefbeschermdoppen.
Op de grote objectieflenzen is een rode multicoating aangebracht, die contrastverhogend werkt.
Leveringsomvang
● Verrekijker Bresser Binocom 7×50 CLS
● Ingebouwd kompas
● Afstand / hoogte meting
● Leren draagtas :
● Gele draag-drijfriem
● Handleiding
Specificaties