Bresser Verrekijker – Hunter 8-24×50 – Variabele Zoom

77,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Sterke vergroting!… haalt het een stuk dichterbij.
De Bresser Hunter 8-24×50 is een klassieke Porro kijker met moderne styling en materialen, die in de loop der jaren zijn kwaliteit wel heeft bewezen. Gewoon een goede kijker voor een goede prijs!
Het Bak-7 optiek is volledig gecoat waardoor goede heldere optische prestaties worden geleverd. De Hunter 8-24×40 is makkelijk en snel scherp te stellen door het grote scherpstelwiel. De vergroting is met een grote handle traploos instelbaar van 8x tot max. 24x. Daarnaast wordt de verrekijker geleverd met een sterke rubberen bekleding, die extra bescherming biedt tegen stoten en vallen. De kijker is met een optionele statiefadapter makkelijk op een camera statief te monteren, zodat u langer en rustiger kunt kijken. Met de dioptri-instelmogelijkheden op het oculair kan de verrekijker aan uw persoonlijk gezichtsvermogen aangepast worden. Ook geschikt voor brildragers.
Voor een optimaal en rustig kijkgenot is het over het algemeen aan te raden om een kijker die meer dan 12x vergroot, deze op een statief te gebruiken.
Leveringsomvang
● Verrekijker Bresser Hunter 1-x5- of 16×50 of 20×50 of 8-24×50
● Schoudertas
● Draagriemen
● Poetsdoek
● Handleiding