Bresser Verrekijker – Pirsch 8×56 – Phase Coating

371,25

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Bresser Pirsch 8×56 verrekijker
Deze “allround” 8×56 verrekijker uit de Bresser Pirsch Serie is vrijwel voor elke toepassing geschikt. Het optiek van de Prisch Serie zijn uitgevoerd met de nieuwste phase coating en geeft mede daarom een extreem high-defenition beeld. Met andere woorden, een zeer helder en briljant beeld. Naast de nieuwe phase coating is het BaK-4 optiek volledig multi coated. De TwistUp oogrubbers zijn in twee standen in te stellen voor een hoog kijkcomfort. Dankzij deze oogrubbers kunnen ook brildragers genieten van het volledige gezichtsveld. De body van de Bresse Pirsch Serie is afgewerkt met een rubberen armour wat garant staat voor een goed grip tijdens het waarnemen. Alle Pirsch modellen worden geleverd met een comfortabele draagriem. Om het geheel compleet te maken is de Bresser Pirsch waterdicht en zijn de kijkers met stikstof gevuld om beslaan van binnenuit te voorkomen.
Deze kijker kun je het beste gebruiken in combinatie met een statief voor een optimaal en rustig beeld. Dit geldt voor alle kijkers die meer dan 12x vergroten of een grote lensopening hebben en daarom zwaarder zijn. Wanneer je met deze kijkers uit de hand wilt kijken dan zal elke trilling die je automatisch afgeeft ook vergroot worden door de kijker. Door het gebruik van een statief zorg je voor een optimaal en rustig beeld.
Wanneer een verrekijker op een statief wilt plaatsen, dan is het belangrijk dat je een adapter (Bresser Statiefadapter SFM-1) en een statief naar keuze aanschaft.
Specificaties:
Kleur: groen
Geslacht: unisex
Materiaal: staal, rubber
Afmetingen: 16,6 x 14,7 x 6,6 cm
Gewicht: 969 gram
Optische specificaties:
Vergroting: 8x
Lensdiameter: 56 mm
Gezichtsveld: 122 m
Gezichtsveld: 6,97 graden
Lichtsterkte: 49
Optisch design: Dakkant
Prisma’s: BaK-4
Technische specificaties:
Omwentelingen focus: 2
Oogafstand min: 60 mm
Oogafstand max: 72 mm
Inhoud:
1 Verrekijker
1 Transporttas
1 Draagriem
1 Beschermdoppen
1 Raingaurd oculairs
1 Reinigingsdoekje
1 Handleiding