Aanbieding!

Bresser Verrekijker – Primax 8×56 – Waterdicht en Lichtsterk

399,00

-11%

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

De Bresser Primax 8×56 biedt een duidelijk en helder beeld, zelfs in moeilijke lichtomstandigheden. Een ideale kijker voor degenen die zelfs in moeilijke lichtomstandigheden een hogere vergroting willen. De Primax Serie biedt veelzijdige verrekijkers welke waterdicht en met stikstof gevuld zijn. Handige en hoogwaardige verwerking. Met de draaibare en afsluitbare oogschelpen kan de afstand tussen de ogen worden aangepast voor observatie met en zonder bril; een dioptriecorrectie van +/- 4 is standaard aanwezig. Alle modellen zijn voorzien van BaK-4 prisma’s welke, net als de lensdelen, voorzien zijn van een volledige multi-coating voor een nog hogere lichttransmissie en minder reflecties. De verrekijker is uitgerust met een stabiele centraalfocussysteem en heeft een close focus van circa 3 meter.
Deze kijker kun je het beste gebruiken in combinatie met een statief voor een optimaal en rustig beeld. Dit geldt voor alle kijkers die meer dan 12x vergroten of een grote lensopening hebben en daarom zwaarder zijn. Wanneer je met deze kijkers uit de hand wilt kijken dan zal elke trilling die je automatisch afgeeft ook vergroot worden door de kijker. Door het gebruik van een statief zorg je voor een stabiel beeld.
Wanneer een verrekijker op een statief wilt plaatsen, dan is het belangrijk dat je een adapter (Bresser Statiefadapter SFM-1) en een statief naar keuze aanschaft.
Kenmerken
– Lichtsterke all-round verrekijker
– Prisma’s en optiek van hoogwaardig BaK-4 glasmateriaal
– Centraal scherpstelsysteem
– Volledige multi-coating op alle lensdelen
– Dioptriecompensatie
– Statiefaansluitschroefdraad
– Robuust, met rubber versterkte body