Bresser Verrekijker – Spezial Astro – 25×70 – Geschikt voor Astronomie

89,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

De Spezail Astro verrekijker van Bresser is ideaal voor astronomie en landschapsobservatie. Dankzij het volledig multi-gecoate Bak-4 optiek en de extra grote objectieflensdiameter, geeft deze verrekijker extreem heldere, scherpe beelden. Door de hoge 25x vergroting is de kijker niet alleen ideaal voor het observeren van astronomische objecten, maar is het ook een zeer praktische kijker voor het waarnemen van verre landobjecten.
Met de individuele oculairfocus kan een scherp beeld verkregen worden voor alle astronomische afstanden. De opvouwbare rubberen oogschelpen geven brildragers de mogelijkheid om het gezichtsveld van deze optiek optimaal te benutten. Door middel van de statiefschroefdraad, geplaatst in de verlengde middenas, kan de Spezial Astro op elk fotostatief worden gemonteerd. Voor het gebruik van een statief is de optionele statiefadapter nodig (artikelnummer: 1916500). Het gebruik van een statief wordt sterk aanbevolen bij een hoge vergroting van 25x. Dit zorgt namelijk voor een stabiel beeld.
Deze kijker kun je het beste gebruiken in combinatie met een statief voor een optimaal en rustig beeld. Dit geldt voor alle kijkers die meer dan 12x vergroten of een grote lensopening hebben en daarom zwaarder zijn. Wanneer je met deze kijkers uit de hand wilt kijken dan zal elke trilling die je automatisch afgeeft ook vergroot worden door de kijker. Door het gebruik van een statief zorg je voor een optimaal en rustig beeld.
Wanneer een verrekijker op een statief wilt plaatsen, dan is het belangrijk dat je een adapter (Bresser Statiefadapter SFM-1) en een statief naar keuze aanschaft.
Kenmerken
– Verrekijker voor astronomische en langeafstandswaarnemingen
– Extreem hoge lichtopbrengst
– Vergroting van 25x
– Objectieflensdiameter van 70 mm
– Volledig multi-gecoat optiek
– Statiefschroefdraad aanwezig
– Afmetingen: 275 x 205 x 82 mm
– Gewicht: 1300 gram