Kowa Verrekijker Statief Adapter KB2-MT

37,70

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Met de Kowa KB2-MT Verrekijker Statief Adapter bevestigt u uw verrekijker snel en makkelijk op een statief door hem simpelweg in de standaard bevestigings bus aan de voorzijde van het brugscharnier van uw verrekijker te schroeven. De slanke montageschroef is ontworpen om gemakkelijk tussen de optische buizen van de verrekijker te passen en geeft toegang tot het volledige verstelbereik van de verrekijker.
De adaptervoet heeft een ¼” aansluiting voor montage op de meeste statieven of quick release plates. De Kowa KB2-MT is gemaakt van een lichtgewicht en duurzame aluminiumlegering en voorzien van een kras- en corrosiebestendige geanodiseerde afwerking om de statief adapter goed te beschermen.
Let op: de KB2-MT is niet compatibel met GENESIS 44, GENESIS 22, BD25, SV25 en YF verrekijkermodellen.
Door gebruik te maken van de Kowa Verrekijker Statief Adapter KB2-MT is het mogelijk om uw Kowa verrekijker eenvoudige een (raam-) statief te monteren. Doordat alle trillingen nu tot een minimum beperkt worden ontstaat een nog prettiger beeld wanneer u door uw verrekijker kijkt dan wanneer u hem zelf vast houdt.