MacGyver Nachtkijker 10 X Zoom - Verrekijker nachtzicht tot 400m - Digitale foto- en videocamera met 16GB micro SD-kaart - Nachtcamera
MacGyver Nachtkijker 10 X Zoom – Verrekijker nachtzicht tot 400m – Digitale foto- en videocamera met 16GB micro SD-kaart – Nachtcamera

MacGyver Nachtkijker 10 X Zoom – Verrekijker nachtzicht tot 400m – Digitale foto- en videocamera met 16GB micro SD-kaart – Nachtcamera

219,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

De MacGyver nachtkijker (Infrarood), klaar voor gebruik met micro SD-geheugenkaart, Duracell batterijen en speciale zoomfunctie maakt iedere dag- en nacht activiteit een unieke belevenis met een bijzonder hoog comfortniveau. De kijker is ontworpen voor nachtzicht en is voor zowel dag- als nachtgebruik. Te gebruiken als ‘normale camera’ voor foto- en filmopnamen. Als nachtkijker ervaart u van dichtbij hoe dieren zich s ‘ nachts voortbewegen, welke gevaren er voor u op de loer liggen, natuurverschijnselen of ontdek de echte geheimen van een donkere grot. Met de 8 X digitale zoom en 2 x optische zoom kunt u tot 10 x in- en uitzoomen. Uitermate geschikt voor outdooractiviteiten, observatie, jagen, kamperen, zoektochten en andere nachtobservaties.
Dankzij de geïntegreerde infrarood camera maakt u probleemloos observaties in volledige duisternis tot 400 meter. Met de meegeleverde SD-geheugenkaart herbeleefd u de avonturen door de opnamefunctie. U slaat betekenisvolle foto’s en video’s op, in de 16GB SD-kaart die zorgt voor maximaal 10 uur opnameplezier. Of maak eenvoudig gebruik met uw mobiele telefoon om op afstand foto’s en video’s te maken. Deze nachtkijker is uitvoerig getest door ons persoonlijk en wordt gebruiksklaar geleverd inclusief batterijen, SD-kaart, USB-kabel, handige draagtas en duidelijke Nederlandse handleiding.
Producteigenschappen en specificaties
– 2 x Optische zoom en 8 x Digitale zoom met 400 meter zicht
– Volledig gecoate lenzen
– Extra brede lens voor een vergroot gezichtsveld
– Uren opnameplezier met een 16GB SD-kaart
– Tot 10 uur batterijduur, bij veel gebruik van infrarood en video opnames wordt dit navenant minder
– In- en uitzoom functie tijdens het kijken en voor de foto- of videofunctie
– USB-kabel en mogelijkheid tot aansluiten op telefoon / AV kabel voor het aansluiten op de tv
– Oogstukken voor brildragers meegeleverd
– Objectief diafragma 30mm
– 5.0 – 6.0 V werkvoltage
– Micro USB-port aansluiting
– Universele ¼ statief aansluiting
– DC stroomport ( DC5V/1A, kan worden gevoed door een externe USB-adapter of powerbank, exclusief)
– Inclusief een handige draagtas met schouderriem
– inclusief 8 x AA Duracell batterijen
– Zachte Siliconen oogmasker en lenskap
– A/V Poort voor het aansluiten op TV
– Batterij indicator
– 520 gram – afmeting 20 x 15 x 7cm
Waarom de MacGyver nachtkijker aanschaffen?
Een nachtkijker versterkt standaard het restlicht van bijvoorbeeld sterren of gebruikt infrarood wanneer het echt helemaal donker is. De kijker bezit een extra brede lens om het gezichtsveld te vergroten, waardoor iedere beweging volgzaam op te pakken is. Met de 2x optische en 8x digitale Zoom-functie gebruikt u het display om de waarnemingen te bekijken. Ook geschikt voor brildragers.
Comfortabele en veelzijdige bedieningsknoppen
De nachtkijker beschikt over enkele handige bedieningsknoppen die eenvoudig te gebruiken zijn. Naast een aan- en uitknop kan de kijker ook omgeschakeld worden naar een video-opname stand en fotostand. De beelden worden automatisch opgeslagen op de 16 GB Micro SD-kaart. Bekijkt u eens de uitgebreide Nederlandse handleiding om ook de zoomfuncties onder de knie te krijgen.
Direct te gebruiken bij ontvangst
Voorafgaand aan de verzending controleren wij persoonlijk de nachtkijker en voegen wij de benodigde 8 AA (Duracell) batterijen en SD-kaart toe bij de kijker. Alle functies worden uitvoerig gecontroleerd, zodat u thuis meteen gebruik kunt maken van de nachtkijker. Het pakket bestaat verder uit een USB-kabel om alle beelden gemakkelijk over te zetten op uw computer of tv.