Steiner BluHorizons 10×26 compacte Verrekijker
Hoewel iedereen de leuke en handige toepassingen van een verrekijker kent, zijn het doorgaans alleen de bijzondere hobbyisten zoals jagers, dierenspotters en schutters die er gebruik van maken. Verrekijkers zijn te groot, onhandig mee te nemen en het resultaat valt tegen – zo wordt vaak gedacht. Niets is minder waar. De Duitse fabrikant Steiner heeft met zijn BluHorizons een lichtgewicht en compacte verrekijker gemaakt, geschikt voor elke outdoor-activiteit. Je vraagt je af waarom niet iedereen een verrekijker bij zich draagt.
Lichte, compacte verrekijker
De Steiner BluHorizons is zo ontworpen dat je er tijdens je outdoor activiteiten alleen maar plezier van hebt. Je zult de lichte, compacte verrekijker (111 mm breed, 114 mm hoog en 46 diep en 310 gram licht) tijdens je activiteit nauwelijks opmerken. Om het comfort nog groter te maken, heeft de BluHorizon een comfortabele draagriem en krijg je er een multifunctionele, synthetisch rubberen draagzak bij.
Stevige verrekijker voor buiten
De verrekijker is bovendien extreem duurzaam en stevig. De body kan tegen schokken, water en temperaturen van -20 °C tot +70 °C en dankzij de rubberen anti-slip behuizing zijn ook olie, vloeistoffen en andere weersinvloeden geen bedreiging. Het maakt de BluHorizons geschikt voor alle outdoor activiteiten.
De BluHorizons verrekijker is uitgerust met Autobright technologie. Dit beschermt je ogen tegen fel zonlicht en zorgt altijd voor optimaal beeld. De verrekijker past de helderheid aan op basis van het omgevingslicht, zodat een ondergaande of felle zon of weerkaatsing op water of sneeuw geen enkel probleem zijn. De BluHorizons verrekijkers ‘verzamelen’ de optimale hoeveelheid licht en verminderen weerspiegelingen. Het zijn ’s werelds allereerste verrekijkers die gebruikmaken van deze zogenaamde fototropische lenzen.
Steiner BluHorizons: 10×26 lenzen
De Steiner BluHorizons vergroot het beeld 10x bij een lensdiameter van 26 mm. Naast de 10×26 heeft Steiner ook de BluHorizons 8×22. De ergonomische oogschelpen zijn vriendelijk voor de huid en verouderen niet, zodat je comfortabel van het adembenemende uitzicht geniet.