Steiner Champ 8×22 Verrekijker
De Champ verrekijker is een all-round outdoor kijker voor iedereen die een betaalbare verrekijker van hoge kwaliteit zoekt. De verrekijker is compact ontworpen zodat hij gemakkelijk meegenomen kan worden, en eenvoudig in gebruik. Het beeld is uiteraard haarscherp, zoals je van Steiner gewend bent. De Champ 8×22 past in vrijwel elke tas, zodat je hem overal mee naartoe kunt nemen: wanneer je gaat kamperen, vogel spotten, touren, of een sport evenement bezoekt: de Champ 8×22 komt met zijn 8x vergroting altijd van pas! De rubberen behuizing zorgt ervoor dat de verrekijker fijn in de hand ligt en de eyecups zorgen ervoor dat je comfortabel kunt kijken.
Lichtgewicht dakkant ontwerp
De Steiner Champ 8×22 is een dakkant verrekijker die ervoor zorgt dat de kijker scherp, helder beeld geeft, al vanaf een afstand van 10 meter. De hoge lichttransmissie van de verrekijker zorgt voor heldere en natuurgetrouwe kleuren, over het hele zichtveld. Met het Fast-Close-Focus wiel is de Champ verrekijker snel scherp te stellen. Het centrale focuswiel hoeft maar minimaal gedraaid te worden voor scherp zicht. De rubberen behuizing beschermt de verrekijker tegen vuil en stof en zorgt voor ergonomie. De verrekijker heeft grip pads die ervoor zorgen dat de kijken langdurig fijn vast te houden is.
Steiner al 70 jaar de verrekijker expert!
Innovatie, traditie en ervaring zijn de parameters en met een geschiedenis van 60 jaar een expert op het gebied van verrekijkers maken. Steiner is als enige bedrijf ter wereld gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van verrekijkers en legt zich dan ook volledig toe op alleen deze activiteiten. Steiner verrekijkers zijn beschikbaar in verschillende categorieën: marine, outdoor, vogelspotting en wildobservatie. Jarenlang vertrouwen van de Steiner-gebruikers heeft er voor gezorgd dat Steiner marktleider is op het gebied van het maken van een verrekijker voor zowel professionals als liefhebbers.