De Steiner Navigator Pro 7×30 Kompass Z2 is een hoogwaardige watersportkijker met een diverse unieke eigenschappen. Deze compacte, tot 5 meter diepte waterdichte verrekijker combineert namelijk hoogwaardige prestaties met een handig ingebouwd kompas en een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. De Navigator Pro 7×30 Kompass Z2 is daardoor een ideale navigatiekijker voor veeleisende watersporters.
Kijker met high-definition coating De Navigator Pro 7×30 Kompass Z2 is opgebouwd volgens de beproefde 7×30 formule die al decennia de norm is voor watersportkijkers. Door de speciale Steiner high-definition coating op de glazen ontstaat een uitmuntende lichttransmissie, wat onder alle omstandigheden een zeer hoogwaardig beeld oplevert. Ook bij weinig licht of grauw weer is het beeld vlijmscherp, kleurecht en contrastrijk. Daarbij is deze Steiner verrekijker altijd scherp van 20 meter tot oneindig dankzij het Sports Auto Focus systeem, dus de kans dat het gespotte onderwerp uit de scherpte vaart of vliegt is nihil. Dankzij het ingebouwde, ultraprecieze vloeistofkompas weet u altijd in welke richting u kijkt. Ideaal voor uw orientatie op bakens en andere watersporters, temeer daar de kompasinformatie het kijkerbeeld zelf niet verstoord.
Kijker met NBR-Longlife rubberen bekleding De duurzame antislip NBR-Longlife rubberen behuizing van deze Steiner verrekijkers is bestand tegen de effecten van olie, zuur en verwering. De bekleding maakt dat de kijkers prettig in de hand liggen. Door de uitgebalanceerde grip is het bedienen van de kijker zelfs met handschoenen aan geen enkel probleem. De lichtgewicht behuizing van Steiner kijkers is gemaakt van het oersterke Makrolon, wat de constructie extra schokbestendig maakt. De prismas in de verrekijker hebben ‘zwevende’ bevestigingen, wat betekent dat ze zijn bevestigd in flexibel materiaal van siliconen dat de waardevolle optische onderdelen binnenin de kijker beschermt.
Steiner verrekijker met merkuniek features Natuurlijk is deze 7×30 watersportkijker voorzien van de bekende Steiner kwaliteitsfeatures. De siliconen oogschelpen bieden een uitstekend kijkcomfort en betrouwbare bescherming tegen strooilicht en wind vanaf de zijkant. En brildragers vouwen de oogschelpen gewoon om voor een perfect zicht. De vorming van condensatie binnenin de verrekijker wordt volledig voorkomen dankzij het hightech stikstof druksysteem van Steiner. Dankzij de vulling met stikstof is de verrekijker bestendig tegen temperaturen tussen -20 C en +80C en bestand tegen binnendringend vocht.
Accessoires van hoge kwaliteit Met de doordachte Steiner Clicloc riembevestiging is deze verrekijker altijd binnen handbereik. De draagriem heeft een degelijke bevestiging maar kan ook in een handomdraai losgekoppeld worden, zodat het schouderdraagstuk gemakkelijk verwisseld kan worden van bijvoorbeeld een drijfriem naar een nylon riem. Iedere Steiner verrekijker is uitgerust met een draagriem, regendeksel, oogschelpen en objectiefdoppen. Ook wordt iedere kijker geleverd met een luxe draagtas. Steiner biedt op haar marine kijkers maar liefst 10 jaar garantie. Als u een reparatie nodig hebt, zal het Steiner team van technische experts uw verrekijker controleren en repareren binnen de voorwaarden van de garantieovereenkomst.