Steiner Observer 10×42 – Verrekijker – Makrolon behuizing – Groen

379,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Steiner Observer 10×42 Verrekijker
De Steiner Observer serie is ontworpen voor veelzijdig gebruik, zodat de verrekijkers geschikt zijn voor elke situatie onder alle omstandigheden! De Observer 10×42 is een lichtgewicht kijker met een comfortabele, ergonomische grip met NBR Long Life rubberen bekleding, die het mogelijk maakt om de kijker lang achter elkaar te gebruiken, zonder dat de kijker zwaar of vervelend vast te houden wordt. Het gebruik van hoge kwaliteit glas en een meervoudige coating zorgt voor helder beeld, een scherpe resolutie en een breed zichtveld. De Observer 10×42 heeft een vergroting van 10 keer, wat het mogelijk maakt om objecten die zich veraf bevinden tot in detail te bekijken.
Steiner High-Contrast Optics en Fast-Close Focus
Door het gebruik van glas van hoge kwaliteit met een high-definition coating is het beeld van Steiner verrekijkers altijd helder en scherp! Dit geeft prachtige en duidelijke beelden, zelfs vanaf een afstand van 2 meter! Het Fast-Close-Focus wiel zorgt ervoor dat je de kijker snel en eenvoudig traploos kunt scherpstellen, waardoor je de kijker snel klaar voor gebruik binnen handbereik kunt houden.
Zeer stevige en duurzame verrekijker
Door de Makrolon behuizing is de Observer verrekijker bestand tegen temperaturen van -15°C tot 55°C. De antislip NBR Long Life rubberen bekleding van de verrekijker zorgt niet alleen voor een comfortabele grip, maar beschermt de verrekijker ook tegen vuil als olie en zuren en tegen de elementen, zodat de kijker in alle weersomstandigheden gebruikt kan worden. Het ergonomische design zorgt ervoor dat je de kijker langdurig kunt gebruiken! Bovendien is de Steiner Observer voorzien van cylindrische eyecups, gemaakt van zacht siliconen. De Observer kijker wordt geleverd inclusief een draagriem, draagtas, objectiefdoppen en een regenkap.