Steiner Wildlife 10,5×28 verrekijker
De hoogwaardige Steiner Wildlife 10,5×28 verrekijker is behalve compact en lichtgewicht ook een ideale verrekijker voor langdurige observatie. Dankzij het lage gewicht van slechts 350 gram en de comfortabele oogschelpen in combinatie met de hoogwaardige optische constructie van de Wildlife 10,5×28 is observatie met deze verrekijker in elke situatie een plezier. Logisch, want de Wildlife 10,5×28 verrekijker beschikt dan ook over de bekende unieke Steiner eigenschappen.
Verrekijker met Steiner High Definition optiek
De belangrijkste technologie die van de Steiner Wildlife 10,5×28 een zeer prettig kijkende verrekijker maakt, is de speciaal ontwikkelde Steiner High Definition-optiek. Deze kijkerglazen zorgen voor een zeer hoogwaardige detailweergave en een optimaal contrast door het gebruik van glassoorten van hoge kwaliteit. De Steiner HD-optiek zorgt voor levensechte kleuren en een eersteklas lichttransmissie. Die driedimensionale briljantie is terug te zien in het indrukwekkende plastische beeld met een prachtige scherptediepte.
Scherpstellen met Fast Close Focus-systeem
De Steiner Wildlife 10,5×28 verrekijker is uitgerust met de Steiner Fast Close Focus scherpstelling, die een razendsnelle en precieze scherpstelling garandeert van dichtbij tot oneindig. Dankzij de Steiner precisie-instelling met dioptrieaanpassing voor het linkeroog is het mogelijk om snel en eenvoudig een perfect scherp beeld te creëren. Het beeldveld geeft een overzicht van maximaal 88 meter op 1000 meter afstand en de Steiner Fast Close Focus zorgt voor een snelle en gemakkelijke focusinstelling vanaf slechts 2 meter afstand. De grote uittredepupil van 2,66mm en de simpel om te klappen ergonomische oogschelpen zorgen ervoor dat ook brildragers prettig door de Wildlife 10,5×28 kunnen kijken.
Verrekijker van slagvast polycarbonaat
Uiteraard is de Wildlife 10,5×28 voorzien van de bekende Steiner features. Slagvast polycarbonaat voor de behuizing en een robuuste constructie maken de Wildlife 10,5×28 schokbestendig, veelzijdig en licht van gewicht. De met stikstof gevulde behuizing voorkomt condensvorming en met een temperatuurtolerantie van -20° C tot + 70° C heb je altijd een helder zicht, zelfs in tropische of Arctische omstandigheden. De verrekijker is bovendien waterdicht tot maximaal 3 meter diepte.
Kijker met NBR-Longlife rubberen bekleding
De duurzame antislip NBR-Longlife rubberen behuizing van alle Steiner verrekijkers is bestand tegen de effecten van olie, zuur en verwering en met de doordachte Clicloc riembevestiging is deze verrekijker altijd binnen handbereik. De draagriem heeft een degelijke bevestiging maar kan ook in een handomdraai losgekoppeld worden, zodat het schouderdraagstuk gemakkelijk verwisseld kan worden van bijvoorbeeld een drijfriem naar een nylon riem. De Wildlife 10,5×28 verrekijker wordt geleverd inclusief een zachte draagtas, een neopreen draagriem, objectiefdoppen en een regenbeschermkap.
Steiner 30 jaar garantie
Steiner biedt op haar hoogsegment kijkers maar liefst 30 jaar garantie. Als u een reparatie nodig hebt, zal het Steiner team van technische experts uw verrekijker controleren en repareren binnen de voorwaarden van de garantieovereenkomst.