Vortex Viper HD 10x50 Verrekijker Met Tas
Vortex Viper HD 10×50 Verrekijker Met Tas
629,00 Meer informatie

Vortex Viper HD 10×50 Verrekijker Met Tas

629,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Beschrijving

De Viper HD kijker beschikt over de gepatenteerde XR anti-reflectie coating die het contrast en de kleurweergave van de lenzen verbetert. De krachtige 10x vergroting is ontworpen voor het observeren van bijv. groot wild op extreme afstanden, zoals in de open gebieden. Daarnaast heeft deze verrekijker een grote objectiefdiameter van 50 mm zodat er veel licht in de verrekijker valt, zo heeft u ook goed zicht in omstandigheden wanneer er weinig licht beschikbaar is.
De Viper HD is een verrekijker die tegen een stootje kan, de body is sterk en biedt een goede grip. De Viper HD is gevuld met argon gas en voorzien van o-ringen. Dit maakt hem bestand tegen water
De Vortex Viper HD wordt geleverd met een Glasspak draagtas die uw verrekijker beschermt wanneer u deze niet in het gebruik heeft. De Glasspak heeft een uniek design, waarmee u uw verrekijker beschermd in de tas op uw borst kunt dragen. Zo draagt u uw verrekijker comfortabel mee maar is deze altijd binnen handbereik mocht u hem snel nodig hebben.
Toepassing Vortex Viper HD 10×50
Met zijn 10x vergroting is de Vortex Viper HD 10×50 een perfecte verrekijker voor observaties op grote afstanden. Door zijn grote objectief van 50 mm is hij ook geschikt om te gebruiken wanneer er weinig licht beschikbaar is.
In de doos:
1x Viper HD 10×50 verrekijker
1x Regendeksel
1x Objectiefdoppen
1x Brede nekband
1x Glasspak Draagtas
1x Full-color verpakking