Golf Afstandsmeter – Afstandsmeter Golf – Laser Rangefinder – 600M – Golftrainingsmateriaal – Golf Accessoires – ATHLIX

74,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Ontdek precisie en veelzijdigheid in één met de ATHLIX Rangefinder, een krachtige meetinstrument dat je afstand en hellingshoek nauwkeurig kan berekenen. Met een indrukwekkend meetbereik tot 600 meter en de mogelijkheid om rekening te houden met de hellingshoek, is dit hulpmiddel een must-have voor liefhebbers van golf.
Belangrijkste Kenmerken:
Nauwkeurige Afstandsmeting: De ATHLIX Rangefinder biedt ongeëvenaarde precisie bij het meten van afstanden tot 600 meter. Met deze rangefinder maak jij de juiste clubkeuze.
Hellingshoekcompensatie: Deze rangefinder is slim genoeg om de hellingshoek te detecteren en de afstand dienovereenkomstig aan te passen. Dit is van onschatbare waarde bij het golfen op heuvelachtig terrein, omdat het je de exacte horizontale afstand geeft voor nauwkeurige doelmetingen.
Eenvoudige Bediening: Met zijn intuïtieve bediening en heldere, eenvoudig af te lezen display is de ATHLIX Rangefinder gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor beginners.
Compact en Draagbaar: Met zijn slanke ontwerp past deze rangefinder gemakkelijk in je zak of golftas, zodat je hem altijd bij de hand hebt wanneer je hem nodig hebt.
De ATHLIX Rangefinder is het perfecte metgezel om jouw golf niveau naar een nieuw level te brengen. Dankzij zijn geavanceerde functies en nauwkeurigheid kun je met vertrouwen elke uitdaging aangaan.