10 x 42 Urikan Prof Verrekijker Waterbestendig Schemerkijker Vogelkijker Antislip Rubber Brildragers
10 x 42 Urikan Prof Verrekijker Waterbestendig Schemerkijker Vogelkijker Antislip Rubber Brildragers
159,95 Meer informatie

10 x 42 Urikan Prof Verrekijker Waterbestendig Schemerkijker Vogelkijker Antislip Rubber Brildragers

159,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Beschrijving

Deze Waterbestendige Urikan U-trail 10 X 42 verrekijker heeft een schemergetal van maar liefst 20,5. Dat wil zeggen dat deze topkijker niet alleen perfect is voor overdag maar ook onder slechte lichtomstandigheden nog 100% blijft presteren. Zelfs tot het bijna donker is, blijft deze verrekijker een zeer goed en helder beeld blijft geven.
Deze Urikan kijker is ideaal om mee te nemen tijdens het wandelen, op vakantie, op de boot of op de fiets. Ook is hij perfect voor sportvissers, jagers en alle andere outdoor liefhebbers.
Vergroting: 10 x
Lensdiameter: 42 mm
Lengte: 15 cm
Gewicht: 620 gram
Kleur: Groen
Gezichtsveld: 106 meter op 1.000 meter
Prismakwaliteit: BAK-4
Schemergetal: 20,5
Handgreep: Antislip Rubber
Waterbestendig
Geschikt voor brildragers
Inclusief draagtas, draagriem, lensbescherming en reinigingsdoekje
10 jaar garantie
Deze Urikan U-trail 10 x 42 verrekijker beschikt over een hoge BAK-4 prismakwaliteit en is door zijn instelbare focus zeer geschikt voor brildragers. Hij is gemakkelijk op te bergen en wordt geleverd inclusief draagtas met draagriem, dubbele lensbescherming en reinigingsdoekje. Inclusief tien jaar fabrieksgarantie. Perfect voor overdag maar ook speciaal geschikt voor gebruik in de schemering bij zonsopgang en zonsondergang.
Door het zogenaamde ‘open brug’ design beschik je met deze verrekijker altijd over voldoende bewegingsvrijheid en is een optische stabiliteit gewaarborgd. Bovendien beschikt deze superhandige verrekijker over een dubbele twist-up lensbescherming. Het handvat is voorzien van duurzaam antisliprubber. Hierdoor ligt deze topkijker altijd vast in de hand, zelfs als het regent!
Urikan
Urikan staat bekend om zijn hoge prijs/kwaliteit verrekijkers, geschikt voor alle buitenactiviteiten. Ze zijn ontworpen voor en door experts voor maximale prestaties.
Urikan verrekijkers zijn sterk, robuust, betrouwbaar en uitermate geschikt voor intensief buitengebruik. Deze kijkers zijn ontworpen om zelfs in de ruwste terreinen en onder de zwaarste weersomstandigheden te blijven presteren.