MacGyver Verrekijker 10 – 30 x 60 ZOOM – Vogelspotten – Observatiekijker – Ook voor brildragers – Groen

49,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

De MacGyver verrekijker 10-36 x 60 zoom is een zeer sterke verrekijker die geschikt is voor diverse gelegenheden en ook geschikt voor brildragers.
Dit model zorgt voor een hoge lichtopbrengst in schemer en biedt voor grote afstanden een goede observatie. De vergroting van deze kijker begint met 10 X en kan worden vergoot (ingezoomd) tot 36 X
MacGyver heeft door de jaren heen zijn kwaliteit en diversiteit aan verrekijkers en outdoorartikelen wel bewezen. Deze kijker haalt met zijn 10 tot 30 keer vergroting de vogels, boten, personen of onderwerpen behoorlijk dichtbij. Op 1000 meter wordt met gemak 80 meter gezichtsveld gehaald.
De verrekijker kan gemakkelijk meegenomen worden in de extra meegeleverde draagtas. In de etui bevindt zich ook een lenzendoekje en gebruiksaanwijzing. Het Bak-7 optiek zorgt voor goede en heldere kijkprestaties, doordat deze lenzen volledig gecoat zijn. De kijker is gemakkelijk en snel scherp te stellen door het grote scherp stelwiel. Door het sterke rubberen materiaal is de kijker bestand tegen eventueel stoten. Dek wel altijd uw lenzen af met de meegeleverde rubberen oogkleppen.
Voor optimaal kijkplezier is het over het algemeen aan te raden minimaal 10 x vergroting te kiezen bij een verrekijker. Zoom Functie; Bij een vergroting hoger dan 10 X wordt het steeds moeilijker om de verrekijker voor langere periode stil te houden, probeer dan ergens tegen aan te leunen of op de elle bogen te steunen. Tijdens het zoomen zal het beeld enigszins kunnen verlopen en dient het beeld te worden scherp gesteld. Deze verrekijker is ook voorzien van een aansluiting voor statief adapter. Deze adapters zijn los verkrijgbaar. Mocht de kijker een keer nat worden droog deze dan goed met een zachte doek voordat je hem opbergt.
Waarschuwing: Kijk nooit in de zon, dit kan uw ogen onherstelbaar beschadigen.
TIP: Kijk vooral ééns in het donker naar de maan en de sterren.
Geleverde producten:
– Geprinte MacGyver doos
– Schouderriem om de verrekijker aan te bevestigen
– Lens beschermingsdoppen handleiding
– Lensdoekje
Specificaties
– Artikelnaam: Verrekijker 10-36×60 Zoom MacGyver
– Coating: Multicoating
– Prisma: Bak7
– Vergroting: 10-36 keer
– Objectief lensdiameter: 60mm
– Gewicht: 1080 gram
– Afmeting: 24 x 11 x 20 cm
– Scherp te stellen vanaf 10 meter.