MacGyver Verrekijker 10 x 25 Bak7 – Compact voor reis en stadions – Met schouderriem en draagtas – Ook voor brildragers – Groen

24,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Een compacte en echte krachtpatservan MacGyver met een vergroting van 10 X voor jong, oud, brildragend en super is voor het stadion, theater of vogel spotten. ‘Aanrader voor een vogelspotcursus!’ De 10 x 25 kun je door zijn compacte formaat makkelijk overal mee naartoe nemen. De kijker ligt lekker in de hand en is ook eenvoudig en snel scherp te stellen. Daarom is deze kijker ook erg geschikt voor vrouwen met kleinere handen. Mooi schrep en gemakkelijk te bedienen en lekker licht en handzaam.
Geschikte gebruikersmomenten
Deze verrekijker is vanaf 5 meter scherp zodat je ook de kleinste objecten en kleine insecten van heel dichtbij kan observeren. Met de verstelknop kan je het gewenste beeld snel en eenvoudig scherp stellen. Door de rubberen oogschelpen om te vouwen naar achteren is deze verrekijker ook prima geschikt voor brildragers. Zoom Functie; Bij een vergroting hoger dan 10 X wordt het steeds moeilijker om de verrekijker voor langere periode stil te houden, probeer dan ergens tegen aan te leunen of op de ellebogen te steunen. Tijdens het zoomen zal het beeld enigszins kunnen verlopen en dient het beeld te worden scherp gesteld.
Voordelen met deze kijker
Het BK-7 optiek zorgt voor goede en heldere kijkprestaties, doordat deze lenzen volledig gecoat zijn. Door het sterke rubberen materiaal is de kijker bestand tegen eventueel stoten. Dek wel altijd uw lenzen af met de meegeleverde rubberen oogkleppen Aan deze verrekijker zit een riemlus en hierdoor is deze verrekijker altijd binnen handbereik.
Ook mooie cadeauverpakking
De verrekijker wordt geleverd in een mooie kleurendoos met alle specificaties. In de tas bevindt zich een nette draagtas, voor om de nek of schouder. In het tasje zit uiteraard ook een lenzendoekje
Waarschuwing: Kijk nooit in de zon, dit kan uw ogen onherstelbaar beschadigen. Mocht deze kijkers ééns nat worden dan is dit géén probleem mits deze wel tijdig droog gemaakt wordt en absoluut droog opgeborgen wordt.
TIP: Kijk vooral ééns in het donker naar de maan en de sterren.
Geleverde producten:
– Geprinte MacGyver cadeaudoos
– Opberg etui met schouderriem
– Schouderriem om de verrekijker aan te bevestigen
– Lensdoekje
Specificaties
– Artikelnaam: 10 x 25
– Multi-coated
– Prisma: Bak7
– Vergroting: 10 keer
– Gewicht: 255 gram
– Afmeting: 6,5 x 11,5 x 9 cm
-Objectief diameter: 25mm