MacGyver Verrekijker 7x50 WP met kompas en afstandsmeter - Complete kijker met schouderriem en draagtasje - Ook voor brildragers - 3 jaar garantie
MacGyver Verrekijker 7×50 WP met kompas en afstandsmeter – Complete kijker met schouderriem en draagtasje – Ook voor brildragers – 3 jaar garantie

MacGyver Verrekijker 7×50 WP met kompas en afstandsmeter – Complete kijker met schouderriem en draagtasje – Ook voor brildragers – 3 jaar garantie

99,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Een geweldige MacGyver verrekijker voor jong en oud, brildragers en diverse gelegenheden. De 7 x 50 met kompas van MacGyver is een geweldige kijker voor op het water met een vergroting van 7x. De 7×50 combineert uitstekende prestaties met de precieze kompasmogelijkheid.
Geschikte gebruikersmomenten
Door de relatief grote hoek ,,wide angle,, is deze kijker ook prima geschikt voor snel bewegende doelen en algemeen gebruik.
Voordelen met deze kijker
De scherpstelling van deze kijker doe je 1 keer (per oog) waarna deze vanaf 6 meter tot oneindig scherpis. Het grootste voordeel hiervan is dat wanneer je met 1 hand het roer bediend je met de andere hand de kijker niet meer scherp hoeft te stellen. Door de groothoek en de hogere lichtopbrengst met schemerlicht biedt dit veel voordeel gedurende je blik op het dier of object.
De lenzen zijn “fully multi coated ” waardoor urenlang en zelfs door brildragers probleemloos genavigeerd kan worden en zonder al te vermoeide ogen gekeken kan worden naar vogels, boten of objecten.
Door het gebruik van de hoogwaardige kwaliteit lenzen en BAK 4 prisma’s is deze water dichte verrekijker ook in het schemer donker goed te gebruiken. De kompas positie lees je af in een boog onder in het blikveld.
Ook mooie cadeauverpakking
De verrekijker wordt geleverd in een mooie kleurendoos met alle specificaties. In de tas bevindt zich een nette draagtas, voor om de nek of schouder. In het tasje zit de kijker en de nek/schouderriem voor bevestiging aan de verrekijker.
Waarschuwing: Kijk nooit in de zon, dit kan uw ogen onherstelbaar beschadigen.
TIP: Kijk vooral ééns in het donker naar de maan en de sterren.
Mocht deze kijkers ééns nat worden dan is dit géén probleem mits deze wel tijdig droog gemaakt wordt en absoluut droog opgeborgen wordt.
Geleverde producten:
– Geprinte MacGyver cadeaudoos
– Opberg etui met schouderriem
– Schouderriem om de verrekijker aan te bevestigen
– Lens beschermingsdoppen en handleiding
Specificaties
– Artikelnaam: 7 x 50 met kompasfunctie WA
– Coating: Full multi-coated
– Prisma: Bak4
– Vergroting: 7 keer
– Objectief lensdiameter: 23mm
– Gewicht: 1058 gram
– Afmeting: 20 x 15 x 7 cm
– Scherp te stellen vanaf 6 meter.