MacGyver Verrekijker 8 x 40 WA Bak7 – Ideaal voor vogelaars – Breed gezichtsveld – Ook voor brildragers – Groen

39,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Een geweldige MacGyver verrekijker voor jong en oud, brildragers en diverse gelegenheden. ‘Aanrader voor een vogelspotcursus!’ De 8 x 40 WA MacGyver met een vergroting van 8x.
Geschikte gebruikersmomenten
De MacGyver 8 x 40 WA is een handige verrekijkervoor algemeen gebruik, tijdens het reizen, in een stadion maar vooral om vogels en dieren in de natuur mee te bekijken.
Voordelen met deze kijker
Door de groothoek en de hogere lichtopbrengst met schemerlicht biedt dit veel voordeel gedurende je blik op het dier of object. Ook eventueel snel bewegende beelden zoals een snel vliegende vogel zijn geen probleem voor deze kijker. Door het ergonomische rubberen grip en het formaat is deze kijker ook een favoriet bij veel dames of mensen met kleinere handen.
Deze kijker ligt lekker in de hand en is snel en éénvoudig scherpte stellen en daarom geliefd bij vogelaars.
Vanaf 5 meter al haarscherp
Deze verrekijker is vanaf 5 meter scherp zodat je ook de kleinste objecten en kleine insecten van heel dichtbij kan observeren. Met de grote verstelknop kan je het gewenste beeld snel en eenvoudig scherp stellen. Door de rubberen oogschelpen om te vouwen naar achteren is deze verrekijker ook prima geschikt voor brildragers.Voor optimaal kijkplezier is het over het algemeen aan te raden minimaal 7 x vergroting te kiezen bij een verrekijker.
Zoom Functie; Bij een vergroting hoger dan 10 X wordt het steeds moeilijker om de verrekijker voor langere periode stil te houden, probeer dan ergens tegen aan te leunen of op de ellebogen te steunen. Tijdens het zoomen zal het beeld enigszins kunnen verlopen en dient het beeld te worden scherp gesteld. Mocht de kijker een keer nat worden droog deze dan goed met een zachte doek voordat je hem opbergt.
Ook mooie cadeauverpakking
De verrekijker wordt geleverd in een mooie kleurendoosmet alle specificaties. In de tas bevindt zich een nette draagtas, voor om de nek of schouder. In het tasje zit de kijker en uiteraard ook een lenzendoekje.
Waarschuwing: Kijk nooit in de zon, dit kan uw ogen onherstelbaar beschadigen.
TIP: Kijk vooral ééns in het donker naar de maan en de sterren.
Mocht deze kijkers ééns nat worden dan is dit géén probleem mits deze wel tijdig droog gemaakt wordt en absoluut droog opgeborgen wordt.
Geleverde producten:
– Geprinte MacGyver cadeaudoos
– Opberg etui met schouderriem
– Schouderriem om de verrekijker aan te bevestigen
– Lens beschermingsdoppen en handleiding
– Lensdoekje
Specificaties
– Artikelnaam: 8 x 40 WA
– Coating: multi-coated
– Prisma: Bak7
– Vergroting: 8 keer
– Objectief lensdiameter: 17mm
– Gewicht: 790 gram
– Afmeting: 19 x 14 x 6 cm
– Scherp te stellen vanaf 5 meter.