Wildpix Bird Viewer - Gasgevulde Waterdichte Verrekijker 8X42 Groen - Complete kijker met draagriem en draagtasje - Ook voor brildragers
Wildpix Bird Viewer – Gasgevulde Waterdichte Verrekijker 8X42 Groen – Complete kijker met draagriem en draagtasje – Ook voor brildragers
99,00 Meer informatie

Wildpix Bird Viewer – Gasgevulde Waterdichte Verrekijker 8X42 Groen – Complete kijker met draagriem en draagtasje – Ook voor brildragers

99,00

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Beschrijving

Ontdek het onbekende met de compacte en waterdichte Wildpix Bird Viewer, met deze professionele verrekijker haal je alles dichterbij. De 8X42 vergroting van deze dakkant kijker is ideaal voor Wildlife en Vogelspotting, maar kan ook perfect gebruikt worden voor concerten en wedstrijden. Het BAK4 prisma en de full multi-coated (FMC) lenzen zorgen voor een helder en scherp beeld, zelfs als er weinig licht is. Deze kijker is goed te gebruiken tot een maximale oogafstand van 18,2mm en hierdoor ook perfect te gebruiken met een (zonne)bril op. De Wildpix Bird Viewer wordt compleet geleverd met lenskapjes, lensdoekje, draagriem en tasje.
Gasgevuld en Waterproof
De Wildpix Bird Viewer is gevuld met stikstof, dit voorkomt condensvorming en zorgt ervoor dat de kijker in elke situatie topprestaties neerzet. Door de combinatie van stikstof en rubberen afdichtingen is de verrekijker tot maarliefst 30 minuten waterdicht.
Full multi-coated lenzen en BAK4 prisma
Zie alles tot wel 300 meter afstand haarscherp dankzij de full multi-coated lenzen van de Wildpix Bird Viewer. Het BAK4 prisma zorgt ervoor dat de kijker al het licht maximaal doorlaat zonder last te hebben van verstoringen. Door deze krachtige features is deze haarscherpe kijker in elke situatie te gebruiken.
Lichtgewicht, compact en oersterke body
Deze compacte verrekijker weegt slechts 590 gram, wat ongekend licht is voor een kijker van deze robuuste kwaliteit. Daarnaast zorgt de PPE behuizing ervoor dat de kijker tegen een stootje kan. Dit carbon versterkte kunststof kan tegen maar liefst 200 graden en is dus ongevoelig voor temperatuurschommelingen en beschermt het glaswerk optimaal.
De combinatie van de FMC, BAK4 en stikstof maken de Wildpix Bird Viewer tot een ongeëvenaarde kijker in deze prijsklasse!
Voordelen van de Wildpix Birdviewer
✔ Gasgevuld en Waterdicht
✔ Lichtgewicht
✔ Hoge resolutie en contrast
✔ Ook te gebruiken door brildragers
✔ Full Multi Coated objectief
✔ BAK4 prisma
✔ Carbon versterkte PPE behuizing
Wordt geleverd met Lenskapjes, Draagtas, Nekkoord en Lensdoekje
Specificaties;
▶ Materiaal: PPE
▶ Kleur: Groen
▶ Gewicht: 590 gram
▶ Afmeting: 14,5 x 12,6 x 5,2 CM
▶ Type verrekijker: Dakkant
▶ Beglazing: BAK4 Prisma
▶ Multi-coated lenzen: Ja
▶ Vergroting: 8x
▶ Objectief diameter: 42mm
▶ Minimale focusafstand: 2,55m
▶ Gezichtsveld: 113 op 1000 meter
▶ Uittredepupil: 5,25mm
▶ Schemergetal: 18,3
▶ Lichtsterkte (geometrisch): 24,01
▶ Type focus: Centrale focus
▶ Dioptriecorrectie: Ja, dioptrie draaiwiel voor rechteroog
▶ Verstelbare oogafstand: Ja
▶ Max oogafstand: 18,2mm
▶ Geschikt voor brildragers: Ja
▶ Gasgevuld: Ja, stikstof
▶ Waterdicht: Ja, tot 30 minuten maximaal 1,5m
▶ Nekkoord afmeting: 100 x 3,8 cm
▶ Afmeting draagtas: 14,5 x 17,5 x 6,5 cm
Deze verrekijker is ideaal voor Wildlife en Vogelspotting, concerten, vakantie en reizen, de jagt.
Ook op avontuur en de wereld glashelder van dichtbij bewonderen? Bestel de Wildpix Bird Viewer vandaag nog en je kunt hem morgen al gebruiken.