Barr & Stroud Verrekijker – Series4 8×42 ED – Waterproof

237,85

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Barr &: Stroud :Series4 8×42 ED
Series4 kijkers met ED-glas – Extra-low Dispersion
ED-glas (Extra-low Dispersion) Dit glas biedt een superieure scherpte en kleurcorrectie door chromatische aberratie zo effectief te beperken dat dit niet meer zichtbaar is in de kijker. Ze bieden een ongelooflijke briljantie, scherpte en contrast, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden. : Als je eenmaal door een kijker met ED glas hebt gekeken wil je niets anders meer. :
COMFORT- 10 Jaar garantie
Deze nieuwe kijkers uit de Barr &: Stroud Series4 kijkers worden ook door de professionele gebruikers goed gewaardeerd
Deze Series4 8×42 ED is een bijzonder goede keuze als u ook onder wat moeiljke omstandigheden of in het schemer nog een goed beeld wilt hebben. : Dankzij het hoogwaardige optiek heeft dit model een briljant gezichtsveld van 119 meter. De kijker is dankzij de nieuwe vormgeving handzaam en licht.
De kijker heeft een stevige, robuuste en met sterk rubber beklede behuizing met daarbinnenin een briljant BAK-4 optiek die voorzien zijn van een Phase coating. De middenbrug is open gelaten waardoor er een goede grip op de kijkers is. Ook het totaalgewicht van de kijker is behoorlijk laag gebleven. Alle modellen zijn met nitrogeengas gevuld en daardoor waterdicht gedurende 3 minuten op een diepte van 1.5 meter, dus tijd genoeg om ze zonder schade te redden als ze per ongeluk in een plasje of poel vallen.
Leveringsomvang
● Verrekijker Barr &: Stroud :Series4 8×42 ED
● Hoogwaardige tas
● Luxe Draagriem
● Lensdoppen
● Regendeksel