MacGyver Verrekijker 8 x 42 Bak4 – Beste keus voor vogelaars – Haarscherp en Waterproof – Multi coated – Ook voor brildragers – Groen

59,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Een betrouwbare en scherpe verrekijker van MacGyver met een vergroting van 8x voor jong, oud, brildragend en zeer geschikt voor de natuur, voor het stadion of het theater. Door zijn compacte formaat makkelijk overal mee naartoe te nemen. De kijker ligt compact in de hand en is ook eenvoudig en snel scherp te stellen. Daarom is deze kijker ook erg geschikt voor vrouwen met kleinere handen. Deze kijker wordt mede hierom geadviseerd bij vogelspotcursussen.
Geschikte gebruikersmomenten
Deze verrekijker is vanaf 2 meter scherp zodat je ook de kleinste objecten en kleine insecten van heel dichtbij kan observeren. Met de verstelknop kan je het gewenste beeld snel en eenvoudig scherp stellen. Door de rubberen oogschelpen om te vouwen naar achteren is deze verrekijker ook prima geschikt voor brildragers. Zoom Functie; Bij een vergroting hoger dan 10 X wordt het steeds moeilijker om de verrekijker voor langere periode stil te houden, probeer dan ergens tegen aan te leunen of op de ellebogen te steunen. Tijdens het zoomen zal het beeld enigszins kunnen verlopen en dient het beeld te worden scherp gesteld.
Voordelen met deze kijker
Dankzij de BAK4 technologie en lenzen met een multi-coating, heeft deze kijker een super lichtopbrengst met hoge resolutie voor natuurtrouwe weergave en optimaal contrast wanneer het donker of mistig wordt. De kijker kan 8 x vergroten, is spatwaterdicht en heeft gecoate lenzen. Met de diopetrie instelling (doe je eenmalig) kan deze verrekijker haarscherp gesteld worden, zodat in veel gevallen geen bril meer nodig is. Het BK-4 optiek zorgt voor goede en heldere kijkprestaties. Door het sterke rubberen materiaal is de kijker bestand tegen eventueel stoten. Dek wel altijd uw lenzen af met de meegeleverde rubberen oogkleppen. Aan deze verrekijker zit een riemlus en hierdoor is deze verrekijker altijd binnen handbereik.
Ook mooie cadeauverpakking
De verrekijker wordt geleverd in een mooie kleurendoos met alle specificaties. In de tas bevindt zich een nette draagtas, voor om de nek of schouder. In het tasje zit uiteraard ook een lenzendoekje
Waarschuwing: Kijk nooit in de zon, dit kan uw ogen onherstelbaar beschadigen. Mocht deze kijkers ééns nat worden dan is dit géén probleem mits deze wel tijdig droog gemaakt wordt en absoluut droog opgeborgen wordt.
TIP: Kijk vooral ééns in het donker naar de maan en de sterren.
Geleverde producten:
– Geprinte MacGyver cadeaudoos
– Opberg etui met schouderriem
– Schouderriem om de verrekijker aan te bevestigen
– Lens beschermingsdoppen en handleiding
– Lensdoekje
Specificaties
– Artikelnaam: 8 x 42
– Fully-coated
– Prisma: Bak4
– Vergroting: 8 keer
– Gewicht: 640 gram
– Afmeting: 15 x 13 x 5 cm
-Objectief diameter: 42mm
– Aansluiting voor een statiefadapter.