Wees klaar voor elk avontuur! Met de MEBIUS 10×42 Verrekijker ben je goed voorbereid voor je volgende avontuur. Zo kun je elk dier van 10x dichterbij meemaken. De lenzen zijn gemaakt van ED-optisch glas en zijn Fully Multi Coated (FMC), wat jou garandeert van een helder en haarscherp beeld. Bovendien is deze verrekijker compact, robuust en volledig IPX-7 Waterproof. Stop hem dus snel in je rugzak om hem mee te nemen op je volgende avontuur!
Extra grote lenzen
De MEBIUS 10×42 Verrekijker is standaard uitgerust met extra grote ooglenzen, van wel 23 mm groot. Hierdoor krijgt u een prachtig vol beeld en voelt het alsof u er zelf voor staat.
Perfect voor:
✔ Vogelspotten
✔ Wandelen
✔ Reizen/outdoor
✔ Jacht
✔ Safari
Hoogwaardige optica
Door gebruik te maken van ED-optisch glas, FM Coating en een BaK-4 prisma krijgt u een helder en kleurvol beeld. De samenstelling van deze optische componenten zorgt voor een maximale licht-transmissie en minimale aberraties. Hierdoor kunt u zelfs tijdens het schemeren nog prima kijken en vol genieten van de prachtige kleuren van de natuur.
Inclusief nekkoord en beschermhoes
Om de verrekijker makkelijk mee te kunnen nemen zijn een nekkoord en een beschermhoes enorm belangrijk. Daarom worden deze standaard meegeleverd. Met het nekkoord kunt u de verrekijker om uw hals hangen tijdens het wandelen. Mocht u daar nekpijn van krijgen, dan kunt u de verrekijker in de beschermhoes doen en deze vervolgens in uw rugzak.
Specificaties
▶ Merk: MEBIUS
▶ Inhoud: 1x Verrekijker – 1x Nekkoord – 1x Reinigingsdoek – 1x Draagtas – 3x Lensdop – 1x Handleiding
▶ Materiaal: Metaal, kunstof, rubber
▶ Kleur: Groen, Zwart
▶ Gewicht: 715 gram
▶ Afmeting: 13,50 x 15,10 x 5,60 CM
▶ Type verrekijker: Dakkant
▶ Vergroting: 10x
▶ Beglazing: BAK4 Prisma
▶ Multi-coated lenzen: Ja
▶ Lens diameter: 42mm
▶ Ooglens diameter: 23mm
▶ Gezichtsveld: 114 op 1000 meter
▶ Uittredepupil: 4,2mm
▶ Schemergetal: 20.5
▶ Type focus: Centrale focus
▶ Dioptriecorrectie: Ja, dioptrie draaiwiel voor rechteroog
▶ Verstelbare oogafstand: Ja
▶ Geschikt voor brildragers: Ja
▶ Waterafstotend: Ja, IPX-7
▶ Gasgevuld: Ja