MEBIUS Spotting Scope - 20-60x80 - De maximale Verrekijker - Smartphone - Waterproof Monokijker
MEBIUS Spotting Scope – 20-60×80 – De maximale Verrekijker – Smartphone – Waterproof Monokijker

MEBIUS Spotting Scope – 20-60×80 – De maximale Verrekijker – Smartphone – Waterproof Monokijker

179,95

Meer informatie

  • Vandaag besteld = Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • 30 dagen bedenktermijn

Stel je voor: je loopt door de Veluwe, hoort een nachtzwaluw, pakt je verrekijker erbij… en hij is nog amper te zien! Met de Mebius Spotting Scope zoom je tot 60x in, waardoor je nooit meer een observatie misloopt!
De Verste Verrekijker!
Ervaar de natuur van extreem dicht bij. Met deze complete set ben je voorzien van statief en waterproof body voor observaties vanuit iedere hoek, het hele jaar door! En met de mogelijkheid om direct beeld vast te leggen met je smartphone geniet je nog lang na van je ontdekkingstocht!
✓ 60x vergroten – De lens en het oogstuk van een monokijker zijn speciaal ontwikkeld voor langeafstand observaties. Zo zijn ze veel groter dan normale kijkers, waardoor je tot wel 60x verder kijkt!
✓ Optimale lens met DualFocus – De speciaal gecoate lenzen, in combinatie met de hoge kwaliteit BAK-4 prisma & grote lensopening zorgen voor optimale lichttransmissie en haarscherp beeld! Zo zie je zelfs scherp bij beperkt licht. En met het DualFocus wiel stel je zelf extra scherp.
✓ Statief – Met een roteerbare basis spot je wild vanuit iedere hoek! Dankzij de verstelbare poten creëer je een stabiele basis ongeacht de ondergrond.
✓ Telefoon houder – Klik je telefoon in de scope en schiet direct de mooiste natuur foto’s! Deel je observaties met familie en vrienden, of print je mooiste kiekje uit!
✓ Waterproof – Bestand tegen regen, vrieskou & stevige windvlagen! Met de monokijker spot je zonder probleem in heftige weersomstandigheden, ieder seizoen!
Trek je wandelschoenen maar alvast aan! Met de Mebius Spotting scope ontdek je de natuur van extreem dicht bij, vanuit iedere hoek & door weer en wind. Wat ga jij spotten?
Specificaties:
▶ Inhoud: 1x monoculair verrekijker, 1x telefoon houder, 1x draagtas , 1x statief, 1x handleiding & 1x schoonmaakdoekje
▶ Vergroting: 20-60 keer
▶ Oogstuk diameter: 22 mm
▶ Lens diameter: 80 mm
▶ Prisma: BaK-4
▶ Lens coating: FMC green film
▶ Field of View (1000m): 46 m
▶ Uittrede pupil diameter: 4 mm
▶ Gewicht: 1280 gram
▶ Afmetingen: 440 x 160 mm
3 jaar garantie – Wij zijn er 100% zeker van dat de kwaliteit van de Spottingscope optimaal is én blijft. Daarom komt de scope standaard met 3 jaar garantie.